IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В навечерието на 50-ия ѝ юбилей Дейвид Бекъм засипва жена си Виктория с подаръци

27 март 2024 08 30

Мисис Бекъм заяви, че е получила от мъжа си „най-добрия подарък досега“

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Виктория Бекъм похвали съпруга си Дейвид, че я е дарил с „най-добрия подарък някога“. Модната дизайнерка, която през април ще навърши 50 години, е получила от мъжа си електрически скутер за 300 британски паунда, но явно той ѝ е по-ценен от всички луксозни автомобили в техния автопарк.

Причината е, че миналия месец 49-годишната бивша певица претърпя злополука по време на тренировка, което доведе до счупване на костица в крака ѝ. Имено затова загриженият Дейвид демонстрира своята най-внимателна страна, като купи на жена си въпросната тротинетка, с която тя да се придвижва много по-лесно.

След нараняването на мисис Бекъм ѝ се наложи да се придвижва с патерици, но благодарение на мъжа ѝ – футболна икона, тя вече ще е доста по-улеснена.

Виктория използва своя Instagram профил, за да сподели вълнението си от подаръка, който е получила от 48-годишния Дейвид. Самият Бекъм пък сподели защо е „избрал“ точно този скутер за съпругата си.

В споделено видео последователите на знаменитата двойка можеха да видят как бившият спортист внимателно сглобява скутера, който е със седалка. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Quién (@quiencom)

Въпросното превозно средство е проектирано с мека платформа за коляното, като така скутерът има за цел да облекчи нуждата от патерици, като държи крака ѝ повдигнат и необременен. Снабден е със звънец и поставка за напитки, а освен това набира и доста висока скорост, както самата Виктория отбеляза.

Дейвид се включи с остроумен коментар, казвайки: „Има и звънец за красавицата“, подчертавайки веселото настроение на двойката  въпреки обстоятелствата. Във въпросното видео Дейвид е облечен небрежно в спортни панталони на Celine и черна тениска. Закачките на двойката продължиха с Виктория, която се шегуваше за потенциала на кошницата на скутера, представяйки си я пълна с вино.

Разкритието за травмата на Виктория дойде малко след като двойката сподели нежни публикации за Свети Валентин, подчертавайки тяхната трайна любов и партньорство. Денят обаче претърпя неочакван обрат с падането на Виктория по време на домашна тренировка. Дейвид, сподели актуална информация за нейното състояние, като разкри сериозността на нараняването със смесица от загриженост и хумор.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари