IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Бекъм притесни феновете – появи се с патерици в Париж

7 март 2024 12 30

Дизайнерката имаше нужда от помощ при придвижването си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Виктория Бекъм притесни феновете си, след като се появи с патерици в Париж, където представи новата си колекция като част от Седмицата на модата

Преди няколко дни 49-годишната дизайнерка беше забелязана да напуска хотела си във френската столица преди дефилето ѝ за есен/зима 2024, което се състоя по-късно в петък. Причините за присъствието на патерици във визията на Бекъм е контузия във фитнеса. Виктория чупи стъпалото си и трябва да прекара няколко седмици в медицински ботуш, което затруднява ходенето ѝ. 

Бившата спайска обаче не позволи на контузията да повлияе на стила ѝ, умело комбинирайки тоалета си с медицинския ботуш. Тя се облече изцяло в черно, носейки панталони с широки крачоли, които закриваха временния детайл на крака, които комбинира с черно кожено яке и слънчеви очила. Тя пусна косата си свободно и леко я накъдри в краищата. 

Към Виктория в града на любовта се присъедини почти цялото ѝ семейство. 25-годишният Бруклин Бекъм доведе съпругата си Никола Пелц във френската столица. Двамата седяха на първия ред заедно с Дейвид Бекъм, Круз Бекъм, Харпър Бекъм и Ана Уинтур. Единственият липсващ бе Ромео Бекъм. 

Цялата фамилия избухна в аплодисменти, когато Виктория излезе след последния си модел, отново подпирайки се на двете си черни патерици. Докато вървеше по подиума, тя се спря пред съпруга си, който се надигна от стола и двамата се целунаха нежно за радост на околните. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by art8amby (@art8amby)

Дефилето на Бекъм обаче не мина без драми. Няколко протестиращи от природозащитната организация PETA успяха да се качат на подиума с надписи „Да живее веган кожата“. Те също така носеха блузи с надпис „Животните не са текстил“. Разбира се, охраната не се забави и бързо изведе натрапниците извън залата, като Виктория не се впечатли особено от действията и продължи по план. 

Дейвид Бекъм и децата му не можеха да скрият гордостта си, като използваха социалните мрежи, за да поздравят звездата на вечерта. 

Бившият футболист поздрави съпругата си, споделяйки пост в социалните мрежи. В него той акцентира върху силата на духа и устойчивостта, които Виктория показва през последните месеци на фона на неприятностите, които са ѝ се случили. 

Виктория Бекъм призна: Съпругът ми никога не е виждал естествените ми вежди

Виктория Бекъм била тормозена в училище

„Гордея се с теб заради толкова много неща, но този сезон ти предложи много препятствия, с които ти се справи по най-добрия начин. Обичаме те“, написа Бекъм под снимка на Виктория с патериците, която изпраща въздушна целувка на всички в залата след края на дефилето. 

От своя страна, дизайнерката отдаде заслуженото на съпруга си, като му благодари, че винаги я подкрепя както в преносен, така и в буквален смисъл. Тя сподели снимка на Дейвид, който я носи на гърба си преди дефилето в Париж. Двойката се усмихва широко, докато бившият футболист държи бутилка с шампанско в свободната си ръка. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари