IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На 49 години – готова ли е Виктория Бекъм да стане баба

21 февруари 2024 11 00

Дизайнерката е майка на три момчета и едно момиче

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Виктория Бекъм има две пораснали момчета, напълно подходящи да станат бащи, но големият въпрос е дали тя е подготвена да бъде баба?

В ново интервю за Vogue бившата спайска и настояща дизайнерка обсъжда възможността съвсем скоро да гледа внуче и какви съвети дава на децата си относно бъдещето. Тя споделя три момчета и едно момиче със съпруга си Дейвид Бекъм. Двамата са родители на 24-годишния Бруклин, 21-годишния Ромео, 18-годишния Круз и 12-годишната Харпър. 

Относно възможността да стане баба, Виктория казва, че се вълнува от идеята, но не знае дали е напълно готова за тази роля. Попитана за това дали скоро някой от по-големите ѝ синове може да я изненада с новината, че очаква бебе, Бекъм беше леко изненадана и шокирана. 

„О, Господи! Какво? Чакайте малко. Не мисля, че това ще се случи все още. Освен ако вие не знаете нещо, което аз не знам, подобно събитие е далеч в бъдещето“, отговори дизайнерката, след като успя да се опомни“. 

Бекъм след това си спомни за разговор с една известна баба, а именно главната редакторка на Vogue Анна Уинтур. 

Дизайнерката си спомня, че е попитала Уинтур за начина, по който внуците ѝ се обръщат към нея, а отговорът бил достатъчно елегантен за най-влиятелната личност в модата. „Наричат ме просто Ана“, казала Уинтур. Това накарало Виктория да се замисли, че би искала да бъде наричана с първото си име от внуците, а не само „баба“. 

Въпреки мечтите за бъдещето, Бекъм споделя, че този сценарий все още е доста далеч. „Надявам се някой ден да се случи, ако съм благословена, тогава би било чудесно – но все още не сме достигнали този етап“, категорична бе тя. 

Докато бабинството е доста далеч от дизайнерката, тя говори за друга важна роля, в която съвсем наскоро е влязла – на свекърва. Тя се сдоби с нея, когато най-големият ѝ син, Бруклин, се ожени за Никола Пелц през 2022 година. 

„Смятам Никола за невероятна. Тя е много отдадена на всичко, което прави. С Бруклин са много щастливи и това е единственото нещо, което една майка иска за детето си“, казва Бекъм. 

Виктория Бекъм била тормозена в училище

И Виктория Бекъм ще пренесе живота си на екрана

Виктория Бекъм ревнувала Дейвид от Джей Ло

Що се отнася до личното му щастие, Бруклин неведнъж е казвал, че иска да създаде семейство с Никола колкото се може по-скоро. „Бих искал да имам деца някой ден. Разбира се, тялото е на съпругата ми, но винаги съм искал няколко деца около себе си. Това е мечтата ми“, казва той. 

В интервю за списание People синът на Виктория и Дейвид сподели, че би искал да следва стъпките на баща си и да има първо дете, когато е все още в 20-те си години. Бившият футболист става баща за първи път на 23 години. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари