IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бари Кеоган реагира на секси снимките по бельо на гаджето си Сабрина Карпентър

3 април 2024 12 00

Кампанията SKIMS на Сабрина разби интернет пространството

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кампанията SKIMS на Сабрина Карпентър разби интернет пространството и Бари Кеоган нямаше как да направи друго, освен да покаже подкрепата си за изпълнителката на Feather. Никой не може да отрече, че фотосесията за SKIMS на Сабрина е изключително секси.

След като кампанията на 24-годишната певица с марката за бельо на Ким Кардашян излезе в социалните медии, 31-годишният актьор от „Солтбърн“ изрази подкрепата си за горещите снимки. Самата  Карпентър публикува въртележка от въпросните кадри в своя Instagram в понеделник, 1 април, като фотосесията ѝ наистина е забележителна.

Тя написа: „Здравейте, това е Сабрина, вашето пролетно @skims момиче“.

Множество звезди наводниха секцията за коментари с похвали, а реакцията на Бари влезе в заглавията, с неговата Барби емотикона, което накара мнозина да го нарекат „най-големия късметлия“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKIMS (@skims)

Снимките на Сабрина са вдъхновени от 90-те години и я представят в различни модели бельо от дантела. На един кадър тя е облечена в светлорозово горнище с корсет и съвпадащи бикини прашка с бели високи чорапи. На друго изображение, певицата, която работи като подгряващ изпълнител в турнето на Тейлър Суифт, изглежда сменя канала на телевизора си, облечена в друг секси комплект бельо от две части.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKIMS (@skims)

Цялата кампания излъчва носталгична аура, с множество намигвания към края на миналия век. Самата Сабрина се похвали с „многото красиви стилове бельо“, които компанията за оформящо бельо продава.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKIMS (@skims)

Тя също рекламира удобните продукти на марката. „Да нося всеки модел беше супер приятно и толкова удобно, което разбира се винаги идва със SKIMS!“, каза тя.

„Харесах женствеността на цялото творчество. Чувствам се много развълнувана, че SKIMS ме избраха да бъда лице на тази кампания, тъй като винаги съм била фен на марката.“

43-годишната Ким също сподели снимките в собствения си Instagram.

В надписа си шефката на SKIMS нарече Сабрина „попзвезда от ново поколение“.

Що се отнася до Бари, публичният му коментар към Сабрина може да е бил фин, но двамата очевидно са се наслаждавали на известно време заедно напоследък.

Говори се, че двамата са започнали да се срещат в края на 2023 г. и станаха публични на партито на Оскарите на Vanity Fair 2024 на 10 март. Никой от двамата не е коментирал публично връзката им. Въпреки това, в началото на март, феновете хванаха Сабрина да тича да прегърне Бари след края на един от концертите ѝ с Тейлър Суифт в международното турне Eras Tour. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари