IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звезден романс: Актуалните звезди Бари Кеоган и Сабрина Карпентър са двойка

17 февруари 2024 12 00

Вижте снимки на влюбените актьор и певица

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Бари Кеоган беше уловен да се наслаждава на среща с бляскавата си нова приятелка – певицата Сабрина Карпентър. Явно двумесечният романс на Бари и Сабрина се е разгорещил и двамата гледат сериозно на отношенията си. 

31-годишният актьор от „Солтбърн“ и 24-годишната певица бяха засечени усмихнати на излизане от модерния сред знаменитостите ресторант Delilah в Лос Анджелис в понеделник вечерта.

Ирландската звезда носеше червено яке бомбър, бяла тениска, зелени панталони и бели маратонки за случая, докато Сабрина впечатли с черна минирокля без ръкави и черни ботуши до коляното.

Само преди два дни Бари остави феновете си безмълвни, като се съблече по бельо за снимките на Bumble Valentine’s Day, показвайки мускулите си само по боксерки.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barry Keoghan (@keoghan92)

Междувременно талантливата блондинка Сабрина, която за първи път беше свързана с актьора в края на миналата година през декември, е доста актуална в момента, тъй като подгрява концертите на Тейлър Суифт от Eras Tour.

По-рано този месец двамата присъстваха на първото си публично събитие заедно, след като потвърдиха новия си роман. Двамата бяха заснети да се настаняват удобно на звездното афтърпарти, организирано от списание W Magazine, след наградите „Грами“.

На снимка, качена на главната страница на изданието в Instagram, се виждат Бари и Сабрина, които седят един до друг. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by W Magazine (@wmag)

Съобщава се, че двойката се е срещнала за първи път по време на Седмицата на модата в Париж миналата година през септември по време на модното шоу на Givenchy.

Бари се раздели с дългогодишната си приятелка, зъболекарката Алисън Кийранс, през пролетта на миналата година. Двамата са родители на едно дете – син Брандо, роден през август 2022 г.

Като основна причина за раздялата им се посочва, че актьорът напоследък е прекарвал много повече време в САЩ, а Алисън и синът им са си останали в семейния дом в Дънди, Шотландия.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари