fallback

Вдовицата на Патрик Суейзи разкри, че заклетите му фенове я мразят

12 April 2024 11:00

Лиза Ниеми сподели, че почитателите на актьора не са ѝ простили, че се е омъжила след смъртта му

Снимка: Getty Images

Вдовицата на Патрик Суейзи, Лиза Ниеми, разкри, че е била критикувана от „яростните“ фенове на актьора заради това, че се е омъжила повторно. В същото време Лиза заяви, че духът на звездата от хитовете „Дух“ и „Мръсни танци“ я посетил насън, за да ѝ даде благословията си.

Ниеми сподели, че е била залята от негативната реакция на почитателите на актьора заради повторния си брак пет години след смъртта му. Суейзи почина на 57 години през 2009 г. след битка с рак на панкреаса. Той беше женен за 67-годишната сега Ниеми от 1975 г. до смъртта си.

През 2014 г. тя се омъжи отново за Албърт ДеПриско, но каза, че е изправена пред силни критики от заклетите фенове на Суейзи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Niemi Swayze (@lisaniemiswayze)

Появявайки се в епизода от 8 април в подкаста Amy and T.J. тя каза: „Това беше като „Как смееш“. Имаше някои доста яростни фенове на Патрик, които ме смятат за зла, просто не ме харесват, защото бях омъжена за него.“

„Преживях много критики и просто се научих да се справям с тях и да продължавам напред“, сподели тя.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ᴡᴇʟᴄᴏᴍᴇ ᴛᴏ ᴍʏ ᴛɪᴍᴇ ᴍᴀᴄʜɪɴᴇ ? (@90s.inspiration)

Тя каза, че Суейзи ѝ се явил насън и ѝ дал благословията си да продължи напред с бижутера Де Приско, когото тя срещна чрез общи приятели.

Лиза заяви: „Не осъзнавах колко съм самотна. Аз съм добро момиче. Не изпитвах самота, а по-скоро мъка. Беше толкова прекрасно, когато Де Приско влезе в живота ми.“

Ниеми каза, че се е колебала дали да приеме предложението му за брак, разкривайки, че видението на Суейзи в съня ѝ потушило страховете ѝ. „Той дойде до мен и ме прегърна. И аз си казах: „Не мога да се омъжа за Албърт сега, защото ти се върна.“ А той просто ме погледна и сякаш ми каза. „Знам, че ме обичаш.“ Сякаш ми каза, че това не променя чувствата ни един към друг.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Niemi Swayze (@lisaniemiswayze)

Ниеми каза, че все още има „връзка“ със Суейзи, въпреки че той „физически“ не е тук и че любовта ѝ към него остава завинаги.

Актьорът беше номиниран за наградата „Златен глобус“ за работата си във филма „Мръсни танци“, в който той учеше неловката богаташка Дженифър Грей да танцува и да остане вярна на себе си. Филмът дебютира на филмовия фестивал в Кан и излезе по кината на 21 август 1987 г.

Той участва заедно с Маршал Тийг в лентата Road House от 1989 г., като продължи да усъвършенства занаята си в романтичната драма „Дух“ през 1990 г. с Деми Мур и Упи Голдбърг. Филмът спечели два Оскара за най-добър оригинален сценарий и награда за най-добра поддържаща женска роля за Упи.

За още новини от света на отношенията и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор на статията:
Teodora Dragoeva
Сподели
Патрик Суейзи вдовица рак на панкреаса Мръсни танци
0 коментара
fallback