IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Фокс съветва жените да не „хабят“ енергията си за мъж

17 април 2024 08 40

Актрисата наскоро се раздели с годеника си Machine Gun Kelly, който явно е източил нейната

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Меган Фокс сподели няколко практични съвета за всички самотни жени, месец след като потвърди края на годежа си с рокаджията Machine Gun Kelly. 37-годишната звезда от „Трансформърс“ посъветва дамите да не „хабят“ енергията си за мъже по време на интервю с E! News на фестивала Revolve в събота.

„Не знам дали съм най-добрият човек, който да дава съвети, защото моят съвет е просто да научите нови умения или да развиете ново хоби и да не хабите енергията си за мъже“, каза тя.
 
Майката на три деца продължи: „Всичко, което ще направят, е да я източат. Просто продължете напред. Инвестирайте в себе си.“

Меган отново сподели клипа от интервюто в своя Instagram профил, като написа „Житейски съвет от експерт по връзките“, което накара бившия ѝ годеник, 33-годишния MGK да коментира с „Проповядвай“.

Преди един месец Меган обяви, че се е разделила с Machine Gun Kelly, с когото имаше бурна 4-годишна връзка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Нейната приятелка – 43-годишната Ким Кардашян, която също отскоро е необвързана, след като се раздели със спортиста Одел Бекъм Джуниър, също се съгласи с думите на Фокс.

На друго място в интервюто Фокс похвали MGK, след като я попитаха кои биха били нейните три идеални хедлайнери на Coachella. „Е, очевидно трябва да кажа Machine Gun Kelly“, каза актрисата, намеквайки, че с бившия ѝ са запазили добрите си отношения.

„Не съм в модерната епоха, така че бих казала Guns N' Roses или, знаете ли кого бих искала да видя –  Weezer“, добави тя.

Меган, която в миналото наричаше MGK своя „душа близнак“ оцвети косата си в синьо след края на годежа си с музиканта. Въпреки прекратения годеж Фокс отказа да говори за текущото състояние на връзката им. Знае се, че двамата в момента живеят разделени, но не е ясно дали не се виждат от време на време.

Актрисата е отседнала под наем в къща в Малибу, докато музикантът живее в общия им дом в Енсино.

Фокс за първи път започна да излиза с рокаджията през 2020 г., след като двамата се срещнаха на снимачната площадка на филма Midnight In The Switchgrass. Двамата се сгодиха през 2022 г. и когато обявиха годежа си в Instagram, Меган каза, че тя и MGK „си пият кръвта един на друг“, за да отпразнуват повода.

Но година по-късно те предизвикаха спекулации за раздяла, преди да се помирят отново. Не е ясно дали и този път раздялата им е окончателна или отново е временна.

Техен приближен наскоро каза: „Те все още се опитват да изяснят нещата. MGK е много влюбен в Меган, така че той прави всичко възможно да я поддържа щастлива и ѝ позволява да поеме водещата роля.“

Източникът добави, че музикантът, който наскоро си направи шокираща черна татуировка на целия торс, я е създал отчасти, за да покаже на Меган неговия ангажимент към връзката им.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари