IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Фокс замени розовия цвят на косата си с нов син боб

3 април 2024 11 00

Явно след раздялата си с Machine Gun Kelly актрисата има нужда от промяна

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Меган Фокс се отказа от розовия цвят на косата за нов син боб: „Навлизам в ерата на джедаите“, написа актрисата, разкривайки драматичната си трансформация на косата в Instagram във вторник.

37-годишната звезда от „Трансформърс“ показа новата си визия, след като в неделя се сбогува с розовата си коса с друга публикация в социалната медия. Тя носеше косата си в розово от февруари до началото на април. В момента Меган може да се похвали с бебешкосини кичури със сребрист оттенък и много по-къса подстрижка.

На снимките със синята коса Фокс носи черен изрязан топ. Актрисата прави промяната във външния си вид няколко дни след като разкри, че е развалила годежа си с певеца Machine Gun Kelly, без да уточнява дали са се разделили окончателно. Тя. само обяви, че двамата вече не  живеят под един покрив.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Феновете на звездата харесваха свежия ѝ нов вид за пролетта, като един, който написа: „Ооо, така косата ти съвпада с очите ти.“

На кадрите звездата от „Костенурките нинджа“ носи и блестящ грим, който допълнително подсилва новия цвят на косата ѝ.

Фокс изглежда следва колоритните стъпки на Били Айлиш, като сменя редовно цвета на кичурите си. Като оставим настрана боята за коса, филмовата звезда беше откровена за пластичната хирургия в епизод от подкаста Call Her Daddy миналата седмица, споделяйки, че има гръдни импланти и операция на носа.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

 

Тя дори добави в интервюто, че въпреки че няма достатъчно мазнини, за да си направи бразилско повдигане на дупето, ако можеше, резултатите биха били изключително забележими. „Ще се разходя в някой парк, ще се обърна с гръб, и всички ще шепнат, ще се смеят и ще говорят“, каза тя в подкаста. „Като в цирка“, добави тя. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

 

В края на 2023 г. Фокс носеше косата си в яркочервено.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари