IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Фокс призна, че се е влюбвала в други хора по време на брака си с Брайън Остин Грийн

23 март 2024 15 00

Актрисата заяви, че бившият ѝ съпруг също не е бил перфектен през цялото време

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Меган Фокс даде най-откровеното си и обширно интервю досега, участвайки в подкаста Call Her Daddy. 

37-годишната актриса седна срещу водещата Алекс Купър, с която обсъди почти всяка тема от живота си – от разпадналия се брак с Брайън Остин Грийн до сегашната ѝ връзка с Machine Gun Kelly и слуховете за това, че се занимава със сатанински ритуали. Също така Фокс разкри, че срещата ѝ с депресията като дете е оставила трайна следа върху начина, по който подхожда към любовта и връзките, както и как се чувства от факта, че името ѝ се използва като синоним на секссимвол. 

Интервюто идва в доста повратен момент от живота на Меган. След като тя пусна на пазара поетичната си книга All Boys are Poisonous през ноември, сега се опитва да разбере каква е следващата глава от живота ѝ и дали в нея има място за Machine Gun Kelly. Двамата преминаха през доста труден период, в който развалиха годежа си, след което отново се събраха, но до този момент не е ясно дали сватбата някога ще се състои. 

„Красивите момчета са отрова“ – Меган Фокс с поеми за трудните си връзки

Искам да държа ръката ти, да чуя смеха ти, но трябва да се сбогувам – Меган Фокс за аборта си

В епизода от Call Her Daddy Фокс сподели, че в момента не знае какво да прави с живота си. „Или наистина ще имам някакво просветление, с което блажено ще премина на по-високо ниво на съзнание, или ще намеря цел да служа на хората. Или отново ще изчезна“, казва тя. 

По време на разговора актрисата разкри, че не е била изцяло вярна на съпруга си Брайън Остин Грийн по време на 11-годишния им брак. Меган каза, че се е влюбвала в други хора доста често, докато е носила венчалната си халка. Двамата се срещат, когато тя е едва на 18 години и са заедно до 2021 година. Споделят и трима синове – Ноа, Бодхи и Джърни. 

„Първо, нека кажа това – не бях добро гадже на Брайън. Ще бъда много честна, като кажа, че и той не беше перфектен през цялото време, но няма да се оплаквам или да твърдя, че грешките в тази връзка са били само едностранни. Не бях перфектна, защото бях млада и не трябваше да бъда във връзка на такова сериозно ниво и от такъв магнитуд“, казва Фокс. 

Тя продължава и допълва, че се е влюбвала в други хора от време на време, защото е била все още дете. „Нямах пълната свобода да бъда сама и да изпитам тези емоции на живота. Когато се разведох, си помислих, че ще изпитам всичко, от което се бях лишила по-рано, но останах сама само три седмици“, казва още Фокс, която почти мигновено започна връзка с рапъра Machine Gun Kelly

Меган подаде молба за развод през 2020 година, а сега е сгодена за екстравагантния рапър. Грийн, от своя страна, е сгоден за Шарна Бърджис, от която вече има дете. 

По време на подкаста Фокс си спомня и за първата си среща с Machine Gun Kelly на снимачната площадка на филма Midnight in the Swichgrass през 2020 година. Двамата се сгодиха две години по-късно. 

„Снимахме сцена, но аз го познавах от снимки и веднага го познах. Погледнах в очите му и разбрах, че това е човек, когото познавам от хиляди години“, казва Меган. Допълва, че нещата се развили много естествено, а Kelly бил много срамежлив в началото и не се опитал да я сваля. Шегува се, че годеникът ѝ е толкова зле във флирта, че ако не е известен и талантлив музикант, най-вероятно никога нямало да си намери жена. 

Въпреки милите думи по адрес на рапъра, Фокс отказва да сложи етикет на текущото състояние на връзката им. Тя заяви, че най-важното, което е научила от отношенията си с Kelly, които първоначално бяха достояние на целия свят, е, че не трябва да споделяш твърде много лична информация с непознати. 

„Така че, засега, нямам коментар относно статута на връзката. Това, което мога да кажа, е, че той е моята сродна душа и винаги ще имам привличане към него, независимо от ситуацията. Не мога да кажа със сигурност колко силно ще е това привличане, но винаги ще го има“, казва звездата. Допълва, че повече от това няма да каже. 

Извън романтичните си преживявания, Фокс коментира и титлата „секссимвол“, която получава още с дебюта си в киното. Тя е категорична, че това добавя огромно напрежение върху момиче, което страда от телесна дисморфия и никога не се е приемало за красавица. „И нещата, които смятах за свои силни страни – умът ми, интелигентността, чувството ми за хумор – те не бяха оценени, а бях описвана с нещо, с което не се гордея. Това ме накара да вляза в роля, която не исках“, казва актрисата. 

Допълва, че светът я е определил за секссимвол, след което е започнал да я критикува за тази титла и да я обвинява, че се е подлагала на различни козметични операции. Фокс е категорична, че никога не си е правила фейс лифтинг или нещо подобно, никога не е премахвала мазнини от тялото си чрез операция и никога не е лягала под ножа, за да изглежда по-слаба. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари