IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Култовата брюнетка Меган Фокс заложи на червения къс боб

14 ноември 2023 12 30

Актрисата напоследък експериментира с прически и цветове

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

През последните две години характерната за Меган Фокс черна дълга коса започна да се превръща в малко далечен спомен. След като започна връзката  си с провокативния певец Machine Gun Kelly, култовата брюнетка започна постепенно да изсветлява косата си, като по едно време се беше превърнала в блондинка като Денерис Таргариен от сериала „Игра на тронове (в ролята е актрисата Емилия Кларк).

После стайлингът на Меган много наподобяваше този на Памела Андерсън от 90-те. След това тя опита прическа с малко по-тъмен меден цвят, а по едно време носеше косата си боядисана в яркорозово, в тренда Barbiecore.

Съвсем наскоро Фокс направи най-екстремната промяна в прическата си досега, подстригвайки се на къс боб и боядисвайки косата си в яркочервено с кадифен нюанс.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Актрисата дебютира експерименталния си стайлинг на 8 ноември, като публикува няколко свои снимки в Instagram профила си, обявявайки, че дебютната ѝ поетична книга Pretty Boys Are Poisonous е официално налична за закупуване.

Разбира се, Меган актуализира и огнения си боб, оформяйки го с обемна форма и завити навътре краища. На друга снимка тя пък е стилизирала косата си с шноли с форма на пеперуди, като в тази нейна визия прическата ѝ има бретон, който се простира над веждите ѝ, а косата ѝ е прибрана зад ушите. Втората прическа на звездата е някак по-свежа и игрива в сравнение с първата, която е по-драматична и секси.

Докато показваше своята нова прическа, Меган демонстрираше и кървавочервени татуирани нокти, които пасваха отлично на новата ѝ визия. 

Новата  прическа на звездата беше съчетана с прекрасен грим, акцент на който бяха блестящите сенки. Лицето на Меган изглеждаше с фина, хидратирана кожа, тя беше подчертала високите точки на лицето си, придавайки малко скулптурен контур на бузите си. Веждите ѝ бяха запълнени до съвършенство. Под дългите, пърхащи мигли тя беше оформила очите си като котка.

Вътрешните ъгли на очите ѝ се отличаваха с бяло-златист отблясък, който се сливаше с розово-златистите ѝ сенки. Устните на Фокс завършваха общия ѝ блясък чрез тъмно розово червило, покрито с по-светъл розов гланц.

Нейният нов боб се открояваше на фона на тоалета ѝ – първият кафяв полупрозрачен потник, а вторият голям блейзър, съчетан с изящни златни обеци. 

На друга своя светска изява Меган беше оформила новата си прическа още по-игриво, като част от косата си беше хванала на малки, усукани и високи, но небрежни кокчета, оставяйки два кичура пред лицето си.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари