IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бившата на Леонардо ди Каприо – Нина Агдал, е бременна

16 април 2024 15 00

Моделът очаква първо дете от годеника си, ММА боецът Логан Пол

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Поредната бивша приятелка на Леонардо ди Каприо откри голямата си любов след връзката си с него и вече е напът да създаде семейство. Става въпрос за датския модел Нина Агдал. Красавицата обяви, че очаква първо дете с годеника си Логан Пол, когато двамата споделиха сладки снимки от видеозон.

Нина и Логан се сгодиха на езерото Комо, Италия през юли 2023 г. – два месеца след като отбелязаха своята първа годишнина като двойка. Двамата за първи път предизвикаха слуховете, че се срещат през юни 2022 г., когато бяха хванати да се целуват по време на романтична вечеря в Лондон.

Агдал преди това е излизала с Адам Лавин от групата Maroon 5, с певеца от The Wanted Макс Джордж, с Леонардо ди Каприо и със сина на Кристи Бринкли – Джак Бринкли-Кук. Нина и Лео, който е 17 години по-възрастен от нея, започнаха да се срещат през 2016 г. и бяха заедно в продължение на почти година – до към май 2017 г. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Logan Paul (@loganpaul)

32-годишната блондинка и 29-годишният ютубър, инфлуенсър и ММА боец обявиха новината за бременността на Агдал, като тя показа заоблено коремче, докато целува годеника си в публикация, озаглавена: „Още един Пол идва тази есен.“

На снимките Агдал носеше бяло боди, а двамата държат снимки от ултразвук на бебето си.

По-рано тази година, през март, датският модел разкри и как се е запознала с Пол, признавайки, че е било „диво“. Тя каза: „Срещнахме се на събитие в Ню Йорк. Разбрах, че е там, и много исках да му кажа здрасти. На практика го убедих да седне с мен и приятелите ми за по питие.“

„Веднага започнахме да се шегуваме и мигновено се почувствах така, сякаш го познавам от години. Беше диво“, добави тя. Двойката направи своя романс официален в Instagram месеци по-късно в новогодишната нощ на 2022 г.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Logan Paul (@loganpaul)

Наскоро Пол разкри качествата, които търси в партньорката си, включително това, че тя трябва да е „сексуален девиант“.

По време на интервю с Греъм Бесингър в неговия подкаст „In Depth with Graham Besinger“ Пол разкри, че има списък с качества, които иска другата му половина да има, и започна да разкрива този списък.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Agdal (@ninaagdal)

„Да е остроумна, уверена, интелигентна, емпатична, самоосъзната, да е активен слушател, сексуален девиант“, започна Пол, преди интервюто да премине към чат с неговия приятел и водещ на подкаста Impaulsive Майк Майлак. „О, боже, този списък“, възкликна Майлак. „Смешно е, брат. Той е дълъг, с 40 елемента от най-безумните неща. Идеята, че някога ще намериш такава партньорка е просто абсурдна“, каза Майлак.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Logan Paul (@loganpaul)

Пол пък продължи със списъка си: „Талантлива, културна, далновидна, привлекателна, любопитна“, продължи той, преди да завърши с: „И най-важното е да не е луда.“

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари