IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дейвид Бекъм към 50-годишната Виктория: Всички те обичаме толкова много

17 април 2024 16 30

Тя пък заяви, че влиза в новата декада с... високи токчета

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Днес, на 17 април, бившият футболист Дейвид Бекъм сподели видеомонтаж, включващ ретроспективни снимки на съпругата му Виктория и техните деца по случай нейния 50-годишен юбилей.

48-годишният Дейвид написа в Instagram следното послание към своята съпруга: „Честит рожден ден на моята красива съпруга… Докато се насочваш към този рожден ден, трябва да погледнеш назад и да се гордееш с това, което си постигнала и което си построила – Пош Спайс, бизнес жена и, разбира се, съпруга на капитана на отбора на Англия“, написа с чувство за хумор Бекъм.

Той добави още: „Но твоят най-голям успех са децата ни, ти ги насочваш, обичаш и учиш... А те те обичат безрезервно, ние всички те обичаме толкова много. Имай специален ден, заслужаваш всичко. На 50 и си във форма. Честен съм!“

Междувременно нейният най-малък син, Круз, на 19 години, също пожела честит рожден ден на майка си, като сподели ретроспективна снимка в своите истории в Instagram. „Честит рожден ден, мамо“, написа той над снимката, на която държи ръката на майка си като дете. „Обичам те толкова много.“

Най-големият син на Бекъм, 25-годишният Бруклин, също сподели ретроспективен кадър, на който Виктория го носи на плажа. „Честит рожден ден, мамо, обичам те толкова много и се надявам да имаш най-невероятния ден“, гласи неговото послание.

Средният син на двойката – 21-годишният Ромео, също добави: „Честит рожден ден, мамо, благодаря ти за всичко, надявам се да имаш най-щастливия ден, обичам те“, споделяйки снимка, на която той прегръща Виктория.

Започвайки своята „монтажна“ почит, Дейвид включи видеоклип от детството на Бруклин и Ромео, които пожелават на майка си честит рожден ден. Бебешка снимка на Виктория беше показана до More Than A Woman на Bee Gees, преди да се появят още детски снимки.

Видеото включва и снимка на Виктория, след като е родила Бруклин, както и няколко сватбени снимки и още видеоклипове с Дейвид и децата им.

Преди да премине към снимки с порасналите си синове Бруклин, Ромео и Круз, както и дъщеря им  – 12-годишната Харпър Севън, монтажът включва клип на Виктория, която пее на сцената.

Самата Виктория вчера сподели свой пост за навечерието на своя юбилей, в който описа чувствата си от това, че достига 50: „Докато се готвя да стъпя в 50-те (на токчета, разбира се!), се чувствам толкова невероятно благословена, че съм достигнала този знаков юбилей. Благословена, но също така завършена и дълбоко доволна. Не само от това къде съм като жена, но и от това докъде са стигнали моите марки за мода и красота. Моята амбиция винаги е била да дам възможност на жените и да ги накарам да се почувстват като най-добрата версия на себе си. За мен това означаваше да се доверя на инстинкта си и никога да не правя компромис с творческата си визия“.

Мисис Бекъм добави: „Вярвам, че можеш да бъдеш много неща. Попзвезда, майка, съпруга, дизайнер... Моята страст винаги е била да мечтая на едро, а след това да мечтая още повече! Първо повярвайте в себе си – всички останали ще ви последват. И ако имате истински късмет, ще намерите някого, който вярва във вас дори повече от вас самите“.

Дизайнерката не пропусна да благодари на съпруга си за неговата безусловна любов и подкрепа, за това, че я допълва и че я е дарил с четири прекрасни деца.

„Толкова съм горда, толкова съм възхитена от любезните, трудолюбиви и талантливи личности, в които всичките ни деца се превръщат“, написа още тя.

Освен това Виктория сподели и свои непоказвани досега детски снимки заедно с родителите си – Джаки и Тони Адамс.

В заключение бившата певица от Spice Girls сподели и въртележка със своите над 30 корици за списание Vogue, пишейки: „За мен, докато растях, @VogueMagazine беше най-добрата модна библия. В много отношения все още е така. Така че, ако ми бяхте казали преди толкова години, че ще бъда на корицата, може би щеше да ми е трудно да ви повярвам. Но ето ни, 30 плюс корици по-късно!“

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари