IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Обратен завой – Меган Фокс се събра с Machine Gun Kelly за 34-ия му рожден ден

25 април 2024 14 40

Въпреки че наскоро двамата развалиха годежа си и заживяха поотделно

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Machine Gun Kelly отпразнува своя 34-и рожден ден с всичките си близки – включително и с бившата си годеница Меган Фокс. Звездата от „Трансформърс“ беше забелязана на партито на певеца в серия от снимки, които рожденикът сподели в сряда в своя Instagram профил. На снимката двамата се усмихват един до друг пред пълен със свещи фон.

37-годишната Фокс позира до Кели в изцяло черен ансамбъл, докато той седи на пода, облечен в черни панталони и в бебешкосиня тениска с щампа на рапъра Нели отпред. Прави впечатление, че тениската на изпълнителя е в тон с новия цвят на косата на актрисата.

Снимките от рождения ден на Кели, чието истинско име е Колсън Бейкър, идват малко повече от месец след като Меган призна, че двамата са прекратили годежа си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mgk (@machinegunkelly)

Въпреки че тя отказа да даде подробности защо са се разделили, Фокс потвърди, че вярва, че той все още е нейната „душа близнак“ и че „винаги ще има връзка с него, независимо от всичко“.

Тя добави: „Не мога да кажа каква ще бъде връзката ни, но знам,  че винаги ще бъда свързана с него по някакъв начин. Освен това не искам да обяснявам.“

След признанието, човек, близък до двойката, заяви пред Us Weekly, че актрисата и музиканта живеят отделно, докато той „работи върху себе си“.

MGK и

Меган Фокс и Machine Gun Kelly; Снимка: Getty Images

Те направиха тази уговорка, за да си дадат малко пространство, докато все още са заедно. Нещата при тях се променят всеки ден“, отбеляза източникът.

По-рано този месец Фокс привидно хвърли сянка върху всичките си романтични връзки досега, като насърчи жените да „не си хабят енергията за който и да е мъж“.

„Просто научете умения или развийте хоби и не хабете енергията си за мъже“, каза тя пред E! News на фестивала Coachella. „Всичко, което ще направят те, е да източат енергията ви.“

Кели и Фокс започнаха да се срещат през 2020 г., след като се срещнаха на снимачната площадка на техния независим филм Midnight In The Switchgrass. След като станаха публични с романса си, номинираният за „Грами“ артист заяви, че не е знаел какво е любов, докато не е срещнал Фокс.

Двойката обяви годежа си през януари 2022 г., но към май 2023 г. беше съобщено, че те са си взели почивка от планирането на сватбата, за да работят върху връзката си.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари