IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гуинет Полтроу с откровение: Един ден децата ще ми причинят психически срив

29 април 2024 15 00

Актрисата споделя 19-годишната Епъл и 18-годишния Моузес с бившия си съпруг Крис Мартин

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Гуинет Полтроу се е изправяла пред сериозни предизвикателства в Холивуд и на големия екран, но един етап от живота на децата ѝ може да я срине психически.

Актрисата, която е майка на 19-годишната Епъл и 18-годишния Моузес, сподели, че тази есен официално ще остане сама, след като и синът ѝ замине за колеж. Полтроу вече премина през този труден етап с дъщеря си, която започна висше училище през 2022 година. Сега обаче къщата ще стане доста по-тиха, когато и Моузес я последва.

„Подготвям се за психически срив, ако трябва да съм честна. Започнах да мисля, че трябва да напусна работа, да продам къщата, да се преместя. Животът ми започва да се клати“, каза Полтроу по време на събитието Goop Health Summit, организирано от нейната компания Goop.

Тя продължи и добави: „Моята идентичност винаги е била да бъда майка. Епъл ще навърши 20 през май. Организирала съм целия си живот около тях и техните графици и кога започват училище. Започваш да се отпускаш постепенно, когато те се движат с кола или правят определени неща. Това е бавен процес“.

Полтроу, която споделя Епъл и Моузес с бившия си съпруг Крис Мартин, призна, че работи по промяна на перспективата и начина си на мислене относно ситуацията. Тя заяви, че ще започне да гледа на децата си като на свободни хора, а не като птички, които напускат семейното гнездо. „Вместо да създавам мислене за загуба, аз ще мисля за свободата. Ще започна да излизам повече с приятелки, защото няма да се чувствам виновна, че изоставям децата си“, допълва актрисата.

Основателката на Goop неколкократно е говорила за безпокойството, което изпитва заради скорошното заминаване на Моузес в колежа. Тя описва майчинството като нещо, което я е направило по-завършена и цяла.

„От една страна, се чувствам много тъжна. Дълбоко чувство на неизлечима тъга. От друга страна, това е точното нещо, което трябва да се случва“, каза тя за заминаването на Моузес.

По същото време синът на Брад Фалчук – сегашният съпруг на Полтроу – също ще замине за колеж, така че известната двойка ще може да се подкрепя в тъжния момент. „Ще бъде интересно как ще се промени сутрешната ни рутина, когато в къщата няма деца“, каза Гуинет.

След като Епъл започна да учи в колеж преди две години, актрисата сподели, че сбогуването с първородното ѝ дете е било ужасно. „Беше наистина ужасяващо. Болеше ме коремът, сълзите ми не спираха“, спомня си Полтроу.

Като две капки вода – Гуинет Полтроу и дъщеря ѝ са готови за дъждовния сезон

Моузес на Гуинет Полтроу е копие на татко си Крис Мартин

Все пак актрисата е била облекчена да види колко щастлива и уседнала е дъщеря ѝ в колежа. „Прибра се вкъщи за есенната ваканция и просто беше невероятна. Виждам я, но не толкова често, колкото ми се иска. Иска ми се да я виждам всеки ден, но се радвам за нея. Тя се справя чудесно“, казва гордата майка.

В сравнение с Епъл, Моузес е малко по-спокоен към процеса за избиране на колеж. Докато сестра му е знаела точно къде иска да учи и е направила всичко по силите си, за да влезе там, то синът на Полтроу не си дава толкова много зор.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари