IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мария Бакалова във филм с Кенет Брана и Райън Рейнолдс

26 април 2024 14 40

Пореден успех за българската актриса

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Българската сензация в Холивуд – Мария Бакалова – продължава да жъне успехи. Актрисата, която получи номинация за „Оскар“ за играта си в „Борат“, сега ще снима филм с други величия в индустрията. Мария се присъединява към актьорския състав на филма Mayday, който е продукция на Apple.

Освен Мария, новите попълнения в състава са Марчин Дорочински, Ловел Адамс-Грей и Кларк Джонсън. Режисьори и сценаристи на проекта са Джон Фраксис Дейли и Джонатан Голдстийн. До този момент обаче ролите на всички остават в тайна. Ясно е едно – Мария ще си партнира с Райън Рейнолдс и Кенет Брана, които бяха първите актьори с гарантирани договори за Mayday.

Годината се очертава като доста добра за Мария Бакалова, която съвсем скоро може да бъде гледана в Unforsted на Джери Зайнфелд и в нашумелия филм за Доналд Тръмп, The Aprrentice, който е от режисьора Али Абаси. В него Бакалова ще си партнира със Себастиан Стан, който влиза в ролята на опозорения президент на САЩ, и Джеръми Стронг като американския адвокат Рой Кон.

Обявен като изследване на властта и амбицията, поставен в свят на измама и корупция, The Apprentice ще разгледа усилията на Тръмп да изгради бизнеса си с недвижими имоти в Ню Йорк през 70-те и 80-те години, като в същото време се задълбочава във връзката между скандалния адвокат Кон и бизнесмена. Това е история за ментор протеже, която очертава произхода на голяма американска династия. Изпълнен със скандални герои, филмът ще разкрие моралната и човешка цена на една култура, дефинирана от победители и губещи.

Мария Бакалова влиза в ролята на Ивана Тръмп, а Мартин Донаван ще бъде Фред Тръмп. Филмът е режисиран от иранско-датския режисьор Абаси, който съвсем наскоро вкара филма си Holy Spider в надпреварата в Кан.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари