IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо Меган Маркъл никога няма да спечели любовта на обществото?

14 май 2024 08 40

Кралски експерт я сравни с Камила Паркър Боулс

Снимка: БГНЕС

Кралският експерт Робърт Джобсън сравни Камила Паркър Боулс, която отказа да коментира публично, когато собствената й популярност беше на спад, с Меган Маркъл, която сега се притеснява как другите я харесват.

Джобсън, говорейки в подкаста Kinsey Schofield Unfiltered, отбеляза, че Камила е показала през последните месеци колко е важно за нейния съпруг Чарлз III да има добра съпруга до себе си в този труден момент, когато монархът беше диагностициран с рак.

„Би било добре за Хари да има Меган наоколо. Но вероятно много се страхуваше от реакцията на публиката“, отбеляза експертът, коментирайки отсъствието на Маркъл и съпруга ѝ на честването на 10-годишнината от Игрите на Invictus във Великобритания миналата седмица.

Джобсън изрази изненада, тъй като обикновено херцогинята на Съсекс с готовност подкрепя съпруга си на събития, свързани със спортни състезания за бойни ветерани, които Хари основа.

Колега на кралския експерт, Кинси Шофийлд, посочи продължаващата обществена подкрепа за Камила, която се справя отлично по време на ограниченията на функциите на монарха поради здравословни проблеми: „Нито едно оплакване. Тя е просто грациозна и изпълнява своите кралски задължения."

Затова пък Меган Маркъл отдаде почит на принцеса Даяна, като носеше специална огърлица по време на пътуването си до Нигерия. Херцогинята на Съсекс отдаде почит на принцесата на Уелс по време на пътуване до Нигерия, като носеше златен кръст, за който източник казва, че Page Six е принадлежал на Даяна.

Освен това предишния ден Маркъл беше забелязана да носи златна огърлица, която беше много подобна на тази, която покойната ѝ свекърва някога носеше, докато посещаваше същата африканска страна. Меган беше с кремав топ и бяло сако. Даяна също избра да носи светли цветове през 1991 г.

Херцогът и херцогинята на Съсекс бяха поканени на прием, организиран от Кристофър Муса, началник-щаб на отбраната на Нигерия, в чест на семействата на военните. Принц Хари избра визия в тон с тоалета на съпругата си, облечен в кремав костюм.

По време на тридневното посещение на съпрузите в страната, стана Меган и Хари присъстваха на гала вечер в дома на губернатора на щата Бабаджиде Санво-Олу. Херцогинята внимателно се подготви за появата си и обмисли всичките си образи до най-малкия детайл.

Съпругата на принц Хари се появи в елегантен тоалет. Меган избра жълта рокля на Caroline Herrera, която облече за втори път пъти. Преди това херцогинята носеше тоалета, за да отпразнува първия рожден ден на сина си Арчи и да обяви бременността си с дъщеря си Лилибет.

„Липсват ми децата“, „Красива рокля, защо не я носите няколко пъти?“, „Невероятно. Оказва се, че Меган все пак се характеризира с пестеливост!“ - обсъждат потребителите.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари