IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Животът на Дрю Баримор е изпълнен с домашни любимци, точно както й харесва

14 май 2024 10 40

Актрисата си избра да бъде порода корги

Снимка: БГНЕС

Актриса, продуцентка и водеща на дневно токшоу, Дрю е майка на доста домашни любимци: две кучета, четири котки, брадат дракон, риба и змия на име Сесил, но с "в", произнесено като твърдо "с", както би съскала змията.

Баримор обожава животните. Тя споделя, че най-много се е разплакала, когато е писала мемоарите си "Wildflower", когато е споделила историята за любимото си куче Флоси, което доживяло почти 17 години.

Дори след като я питат каква порода куче би била, ако беше куче, тя дори не се поколебава в отговора.

"Корги", казва тя пред CNN. "Няма съмнение."

А защо точно корги? Актрисата споделя, че дъщерите ѝ обичат "пухкавите им задници" и допълва: "Имам отношение към малките им крачета и те са просто толкова сладки".

Затова е логично Баримор да си партнира с Ring за новата кампания, обявена в понеделник. "Ring Pet Portraits" приканва родителите на домашни любимци да се присъединят към компанията в набирането на средства за приюти за животни в нужда, като споделят любимите си видеоклипове и снимки на домашни любимци.

Когато хората споделят видеоклип или снимка на домашен любимец в Instagram или TikTok, използвайки #RingPets до 14 юни, Ring ще направи дарение в подкрепа на ASPCA и местните приюти за животни в САЩ.

Баримор дори е заснела реклама с кучето си Дъглас в подкрепа на кампанията (Джереми, нейният брадат дракон, прави епизодична роля), в която трябва да обясни на кученцето си, че не може да изпрати негова снимка, защото е "кученце непукист", предава CNN.

Наскоро, преди месец, тя изгуби голдън ретривъра си Луси - преживяване, което според Баримор "е било много тежко".

"Цялото шоу беше изградено като мемориална стена в нейна памет, което беше изключително мило. Защото всички в сградата бяха толкова засегнати", казва тя. "Когато всички започнахме в COVID, не ни беше позволено да имаме гости или хора. Така че аз водех кучетата и те просто правеха всичко да се чувства много по-безопасно и уютно."

Баримор е свързана с животните почти от доста дълго време. Започва актьорската си кариера като бебе, а първата ѝ реклама е за кучешка храна Purina, когато е малка. Като млада споделя дома си с котки, а сега, като 49-годишна майка на две малки дъщери, домашните ѝ любимци са голяма част от семейството.

"Има нещо като негласна връзка, която те свързва, този постоянен спътник, тази любов, която е толкова дълбока", казва Баримор. "Кучетата ми спят с мен в леглото ми, както и котките ми, и това ме кара да се чувствам като цялостно човешко същество."

"Забавно е, защото аз не спя с приятелите си", добави тя. "Странно ми е да деля едно легло, но с децата и животните си казвам: "Хайде, да го направим".

Тя се пошегува, че е можела да използва камерата на Ринг на снимачната площадка, тъй като Люси обичала да се разхожда из дневното ѝ токшоу.

И макар да обича семейството, което е създала, Баримор каза, че няма желание да го увеличава.

"След като загубихме Луси, момичетата си казаха, че трябва да вземем друго куче за Дъглас", каза тя. "А аз си казвам, че още едно куче за Дъглас ще бъде моята гибел. Не мога да го направя точно сега."

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари