IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Голямата дъщеря на Дрю Баримор облече сватбената ѝ рокля

3 април 2024 10 00

Оказа се, че ѝ е за втори път

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Децата на Дрю Баримор вече претърсват гардероба ѝ. В понеделник, в епизода на „Шоуто на Дрю Баримор“, водещата разкри, че най-голямата ѝ дъщеря, 11-годишната Олив, наскоро я е изненадала с пътуване по пътя на спомените, като е пробвала сватбената рокля на Баримор от 2012 г., когато тя се омъжи за бившия си съпруг Уил Копелман.

„Онази вечер се прибрах вкъщи и ми казаха, че Олив има изненада за мен“, разказа 49-годишната Баримор. „И така, влязох в стаята, а тя стоеше там в сватбената ми рокля.“

Макар че това лесно можеше да се окаже тежък момент за актрисата от „Ангелите на Чарли“, която финализира развода си с Копелман през 2016 г., първата ѝ реакция била по-скоро мила, отколкото шокираща.

„Погледнах я и си казах: „О, Боже мой, изглеждаш толкова красива“.

Да види собственото си дете да носи тази рокля за актрисата е нещо специално, защото тя се омъжи бременна с Олив.

„Отидох и казах: „Знаеш ли, това всъщност технически е вторият път, когато носиш тази рокля, защото ти беше в шестия месец в корема ми, когато я носех. И аз я пазя за теб и сестра ти“.

Копелман и Баримор имат и още една обща дъщеря – Франки, на 9 г. Макар че бившата двойка остава в добри отношения, звездата открито разказа колко тежка е била за нея раздялата.

През 2023 г., когато говори пред „Лос Анджелис Таймс“, Баримор сподели доста за пиенето си след развода, като каза, че в един момент то е станало толкова лошо, че терапевтът ѝ се е отказал.

„Той просто каза: „Не мога да правя това повече“, разказа тя пред изданието. „Това наистина беше заради моето пиене. Аз казах: „Разбирам. Никога не съм те уважавала повече. Виждаш, че не се оправям. И се надявам, че един ден ще мога да спечеля отново доверието ти“.

Баримор също така е отваряла дума за това, че е майка на двете си момичета, а по-рано тази година разкри, че понякога децата ѝ използват миналото ѝ срещу нея, когато спорят за това какво им е позволено да носят.

 

 

 

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари