IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Голият Том Круз предизвика противоречиви чувства у феновете

15 май 2024 15 00

Холивудският актьор показа изваян торс на 61 години

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Том Круз раздели мнението на феновете с и, след като показа голия си торс на 61 години. Някои почитатели на актьора казват, че той изглежда дори по-добре от мъжете наполовина на неговата възраст, но други смятат, че никой не може да се бори с времето, възрастта и гравитацията, дори звездите от Холивуд.

Круз разедини мненията на потребителите на социалните медии, след като показа голото си до кръста тяло на плаж в Майорка през уикенда. Звезда от "Топ Гън" привлече вниманието, след като демонстрира корема си с шест плочки по чифт сини бански гащета.

Том също така демонстрира стегнатите си бедра и мускулести ръце, което накара много фенове да се чудят колко добре изглежда за възрастта си. „Пичът е на около 60 и все още изглежда супер“, коментира един.

Друг фен написа: „Изглежда много добре за възрастта си. Уважавайте всеки, който поддържа форма над 60 като него." Въпреки че повечето от коментарите бяха положителни, някои фенове бяха критични към физиката на актьора "Джери Магуайър" като отбелязаха, че времето и гравитацията са си взели своето. 

Не е тайна, че Том живее ултра активен начин на живот. Преди време той разкри, че се радва на широк списък от физически дейности, за да поддържа форма.

Той каза пред списание Men's Health следното: „Карам каяк, практикувам скално катерене, фехтовка, често съм на бягащата пътека или вдигам тежести…Обичам туризма на открито… правя толкова много различни дейности.“

Звездата постоянно предизвиква тялото си чрез петдневен тренировъчен план, който включва три дни тренировки с тежести и кардио, както и два дни по-„външни“ дейности като фехтовка или туризъм.

Включвайки набор от упражнения в своята рутина, някои от любимите на Том включват преси с щанги с една ръка, напади с тежести и мъртва тяга. Фитнес експертът Ник Лоуър каза по-рано пред British GQ, че Том има най-добрия спортен екип в света, който е в крак с всички най-нови фитнес науки и технологии.

 

Той обясни: „Знам, че той използва тази много скъпа машина от висок клас, която вместо да бъде просто нормална машина за преса за гърди, например, тя работи върху вашето ексцентрично натоварване, избутвайки ви назад. Така че вместо да правите набор от 10, бихте могли да направите набор от пет и сте свършили също толкова работа."

Повечето фенове са категорични, че Том каквото и да тренира, все пак изглежа поне с 10 години по-млад от възрастта си, подобно на свои набори и колеги звезди като Лени Кравиц и Брад Пит.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари