IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Епъл Мартин на 20 – живото копие на майка си Гуинет Полтроу

16 май 2024 12 30

Актрисата и дъщеря ѝ са си лика-прилика

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Ако някой ви каже, че прераждането не съществува, покажете му снимка на Гуинет Полтроу и Епъл Мартин. Известните майка и дъщеря сякаш са копие на един и същи човек, роден през интервал от 20 години.

На 14 май Епъл Мартин отбеляза своя 20-и рожден ден, което предизвика и създаването на умилителна публикация от страна на нейната майка. В своя Instagram профил Гуинет Полтроу публикува три снимки, с които поздрави дъщеря си и показва поразителната прилика помежду им.

Поредицата започва с Полтроу и Епъл, които са се гушнали на леглото от времето, когато вече 20-годишната дама е все още бебе. Малката бъдеща моделка гледа с големите си очи право в камерата, докато е поставила главичка върху рамото на майка си. На следващата снимка, вече по-порасналата Епъл носи розова барета и раирана блуза и отново е обърната точно към обектива, предлагайки му лека, загадъчна усмивка. Накрая Полтроу включи снимка на дъщеря си, на която тя вече е млада дама.

„Честит 20-и рожден ден, Епъл Мартин. Как може да навършваш 20 днес? Чувството е нереално. Ти си най-невероятната, най-забавната, най-брилянтната. Обичам интересната ти информация за Втората световна война, колкото и физическата ти комедия. Ти си най-забавният човек, когото познавам. От дните, когато бяхме само аз и ти, ти си моето всичко. Много се гордея с теб. Пожелавам ти прекрасен ден“, написа Гуинет в социалните мрежи.

Именно последната снимка в публикацията на актрисата накара феновете да се загледат доста добре, за да преценят точно какво виждат. Вече порасналата Епъл показва рокендролски знак на камерата, а приликата с известната ѝ майка е поразителна. Голяма част от потребителите помислиха, че всъщност това е 20-годишната Полтроу, а не дъщеря ѝ. Даже те показаха и снимката, с която лесно може да объркате двете дами. Кадърът е от времето, когато актрисата участва в Cruel Doubt като Анджела Притчард.

От своя страна, Епъл Мартин благодари на майка си за милите пожелания и написа в коментарите „Ти си най-добрата майка, което едно момиче може да има. Огромна късметлийка съм, че Вселената ме прати точно при теб“.

Освен дъщеря си, Полтроу отглежда и 18-годишния Моузес. И двете ѝ деца са от вече приключилия ѝ брак с Крис Мартин.

Въпреки че известните родители успяха да задържат децата си далеч от светлината на прожекторите по време на ранните им години, Моузес и Епъл постепенно започнаха да се появяват на светски събития и да градят собствени кариери. Рожденичката вече е модел, като направи дебюта си за дефилето на Chanel по време на Седмицата на модата в Париж миналата година. 

На 10 май двете деца на Полтроу я придружиха на събитие на Goop – марката ѝ за уелнес и здраве – на което също така присъства и Опра Уинфри. По това време Епъл носеше черен костюм, а Моузес избра пуловер и каки панталони. От своя страна, Полтроу заложи на изцяло кафяв костюм, а Уинфри се облече в бял тоалет от блуза и ленени панталони.

По-рано тази година Гуинет сподели, че се чувства ужасно при мисълта, че домът ѝ ще се опразни наесен, когато и Моузес замине за колеж. Дъщеря ѝ вече учи в друг град, което прави семейните сбирки доста по-трудни. Сега нещата ще станат още по-предизвикателни, когато и синът на актрисата тръгне по самостоятелния си път.

„Моята идентичност е майчинството. Ориентирах целия си живот около децата и техните графици. Започваш да се отпускаш постепенно, когато те започнат да се движат с кола или да правят определени неща. Но процесът е бавен“, каза Полтроу.

Все пак актрисата призна, че постепенно променя начина си на мислене и разбира, че този процес е част от живота. По думите ѝ, най-доброто нещо, което един родител може да направи, е да пусне децата си да извървят собствения си път и да ги подкрепя във всяка една крачка. 

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари