IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари – в сянката на Меган Маркъл

20 май 2024 08 40

Отново съмнения, че тя е водещата в семейството им

Снимка: Getty

Принц Хари и Меган Маркъл отново са в центъра на скандал. След завръщането на двойката от Нигерия херцогът и херцогинята на Съсекс бяха изправени пред критики в интернет – потребителите обсъждат, че Хари заема второстепенна позиция в отношенията си с Меган.

Британските телевизионни водещи Сара Вайн и Андрю Пиърс наскоро се пошегуваха на тази тема. Анализирайки посещението на двойката в Нигерия, те отбелязаха, че пътуването има някои признаци на „президентско“ посещение поради поведението на Меган.

В същото време Хари беше представен като неосновен член и беше обозначен като „бета-мъж“. „Меган се фукаше, а той просто я придружаваше. Възможно е той просто да иска да бъде бета-мъж“, обясни Сара Вайн.

Водещите също отбелязаха, че Меган не иска да остане в сянката на съпруга си. „Херцогинята трябва да бъде водещата дама в живота, тя е до голяма степен главният герой, тя е до голяма степен звездата на шоуто и това е, което ѝ харесва“, добави тя.

Покрай съпругата си, херцогът на Съсекс се отдалечава все повече и от родината си, както и от кралското си семейство.

Той и Меган бяха обвинени, че не са изпели британския национален химн по време на изпълнението му при пътуването им до Нигерия.

Говорейки пред GB News, бившият иконом на принцеса Даяна, Пол Бърел, каза, че решението на херцога на Съсекс да не изпее важната песен е било, защото той „се чувства неудобно за Обединеното кралство“.

Бърел също подчерта, че поддържането на кралския имидж все още е в интерес на самата двойка, защото това е тяхното „уникално предложение за продажба“: „Без титли те нямат нищо друго. Те вече не са работещи членове на кралското семейство. Те не представляват нито краля, нито страната ни. „Това подкопава репутацията и обезценява добрата работа, която членовете на нашето кралско семейство вършат в цялата Британска общност“.

Пол добави: „Защо дори беше пуснат националният химн по време на тяхното посещение? Това не беше кралско турне. Не изпяха нито дума. Дори не съм сигурен, че Меган си направи труда да научи британския национален химн. Въпреки че Хари, разбира се, го знае.“

Бърел заключи: „Е, не е ли жалко? Срам за тях, срам за нашата страна, срам за нашия свят.“

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари