IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл разкри кое е най-важното нещо от Нигерия, което е донесла на Арчи и Лилибет

17 май 2024 12 30

Бившата актриса определи първото си пътуване до африканската държава като много значимо

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Меган Маркъл е напълно наясно какво най-много иска да сподели с децата си, принц Арчи и принцеса Лилибет, от последното си пътуване до Нигерия с принц Хари. 

Говорейки пред списание People относно тридневната екскурзия, херцогинята на Съсекс изрази вълнението си да се потопи още по-дълбоко в своето нигерийско потекло и да сподели новите си познания с двете си деца и майка си Дория Рагланд.

„Всичко това има много по-лично значение за мен“, каза Меган за посещението в Нигерия. Допълва, че е усетила огромно щастие да научи повече за своите корени именно в Деня на майката, който в Америка се празнува на 12 май. Актрисата казва още, че вече е разбрала неща, които може спокойно да сподели с децата си и това ще бъде много специален момент за нея. 

Меган, Хари,

Снимка: Getty Images

Преди да замине за Нигерия, Маркъл научи чрез генеалогичен тест, че е 43% нигерийка – откритие, което тя почете, когато изрази, че е дошла в „моята страна“ след кацането си в столицата Абуджа.

Меган допълни, че се чувствала прекрасно да бъде заобиколена от толкова невероятни майки и жени, които излъчвали увереност и самочувствие. Тя участва в панел заедно с д-р Нгози Оконджо-Ивеала, генерален директор на организацията World Trade. Срещата се проведе на втория ден от посещението на кралската двойка.

„Д-р Нгози е толкова влиятелна личност и ментор. Всичката работа, която съм направила в името на правата на жените и момичетата, я почувствах тук и сега знам, че можем да разширим нашите усилия. Беше чудесно“, казва херцогинята на Съсекс.

Меган Маркъл,

Снимка: Getty Images

Освен повече информация за нигерийското си потекло, Меган ще занесе и няколко ценни сувенира от Нигерия на своите деца. Те обаче не са предмети, а нещо, което никой не може да ти отнеме или разруши – спомените.

По думите на Маркъл, пътуването е било изпълнено с ценни и смислени преживявания, които ще пази в ума си за цял живот и ще предаде на децата си като най-важния подарък от африканската държава. „Гостоприемството беше толкова топло, а самото пътуване беше изпълнено с много смисъл. Беше много запомнящо се и специално. Това, само по себе си, е най-добрият сувенир, който взехме с нас – всичките спомени, които създадохме“, казва тя.

Меган, Хари,

Снимка: Getty Images

Принц Хари и Меган Маркъл пътуваха до Нигерия по покана на началник щаба на отбраната. Това бе първото им официално международно посещение след преместването им в САЩ през 2020 година, включвайки натоварен маршрут от 10 до 12 май.

Херцогът на Съсекс сподели пред списание People, че се е чувствал добре да бъде на терен в името на каузи, които интересуват него и съпругата му – от неговия адаптивен спортен турнир за ветерани Invictus Games до общата им благотворителна фондация Archewell и други.

„Винаги е приятно да си в движение, но също така тези пътувания основно са фокусирани върху това да се съсредоточим върху нещата, които значат много за нас, и да подкрепяме каузите, които са ни на сърце“, казва Хари.

Меган, Хари,

Снимка: Getty Images

Гледайки към бъдещето, той намекна за повече възможности за пътуване, за да се разширят семейните инициативи, както стана в Нигерия.

„За нас е изключително важно да се срещаме директно с хората, подкрепяйки нашите каузи и изслушвайки всеки, за да постигнем решения, подкрепа и положителна промяна. Човек може да прави ограничени срещи от вкъщи и чрез Zoom, така че очакваме с нетърпение да пътуваме повече, защото личната среща има значение. Независимо дали става въпрос за фондация Archewell, Invictus или някоя друга наша кауза, винаги ще има причина да се срещнем с хората“, казва още Хари.

Кралската двойка започна визитата си с посещение в училище, където Меган сподели важно послание с учениците, казвайки им, че се вижда във всеки един от тях.

Меган, Хари,

Снимка: Getty Images

И през трите дни херцозите на Съсекс изглеждаха в добро настроение, което напълно контрастираше на емоциите им при последната им визита в Африка през 2019 година. Тогава Маркъл беше попитана дали се чувства добре, на което тя отговори „Немного хора са ми задавали този въпрос“. Двойката бе изправена пред труден период, като само няколко месеца по-късно обяви, че се оттегля от кралските си задължения.

Сега, почти пет години по-късно, нещата очевидно са се променили.

„Чувстваме се страхотно. Щастливи сме да гледаме как семейството ни расте и се развива. Разбира се, че съм щастлива. И двамата сме много щастливи“, каза Меган.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари