IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Копие на мама: Сури Круз на разходка с Кейти Холмс

20 май 2024 08 30

Приликата между двете е голяма

Снимка: БГНЕС

Наскоро 18-годишната дъщеря на Том Круз Сури бе уловена от папараци по улиците на Ню Йорк в компанията на майка си Кейти Холмс.

За разходката Сури избра бял кроп топ и сини дънки. Тя завърши визията си с дънково яке и велурени боти. А Кейти се появи с бежов пуловер, сини дънки и тренчкот. Съдейки по кадрите, майката и дъщерята са били в приповдигнато настроение и са си бъбрили оживено, предава OK Magazine.

Феновете отбелязаха приликите между Кейти и Сури. „Мисия невъзможна“. „Копие на мама!“, „Удивително е как Сури е станала като майка си“, „Колко бързо растат децата на другите хора, момичето е просто копие на мама“, „Толкова е жалко, че татко не вижда дъщеря си“, пишат потребители в социалните мрежи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Backgrid (@backgrid_usa) 分享的帖子

Сури е дъщеря на Кейти Холмс от брака ѝ с Том Круз. По време на връзката им Сури беше сред най-известните деца в Холивуд. Круз има и други деца от брака си с Никол Кидман, но те са осиновени.

Заговори се, че Сури Круз има право да разкаже какво точно се е случило между родителите ѝ. Момичето израсна в Манхатън, далеч от светлините на прожекторите, пазена от своята майка. Тя израсна и далеч от своя звезден баща, който бе последовател на сциентологията.

Източник, близък до бившата двойка, разкри тази седмица, че актьорът от „Мисията невъзможна“ не е виждал Сури от 2012 г.

45-годишната Кейти пък се посвети на детето си изцяло, зарязвайки кариерата си в Холивуд, и го отгледа като самотна майка далеч от общественото внимание.

Затова пък Том Круз съвсем скоро се срещна с двете си деца от Никол Кидман – 31-годишната Бела и 29-годишния Конър.

Срещата беше историческа за семейството, тъй като те не се бяха виждали от 15 години. Тримата позираха в обща снимка на бившия играч от NFL Дерик Брукс.

Кадърът е направен в края на миналата година, но получава известност чак сега, когато феновете на Круз започнаха да го разпространяват.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари