IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нина Добрев влезе в болница заради сериозна контузия на крака

21 май 2024 14 40

Актрисата показа снимки на наранения си крак

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Нина Добрев сериозно притесни феновете с последната си снимка.

35-годишната актриса сподели кадър от болнично легло, на което лежи, докато един от краката ѝ е поставен в шина, а около врата ѝ е поставена медицинска яка. Добрев е направила тъжно лице към камерата, снимайки се цялата, за да илюстрира не чак толкова доброто си състояние. Снимката се появи в историите ѝ в Instagram, но малко по-късно тя направи и отделна публикация, с която даде малко повече информация за случилото се.

Нина публикува две снимки в профила си, като на първата е седнала върху мотора си, носейки черен спортен тоалет и бели маратонки. Кадърът е направен малко преди самия инцидент, който обаче не е показан нагледно. Следващата снимка показва Добрев в болничното легло. Тя е облечена в синя пижама, а към нея са закачени няколко тръби, с които се следи състоянието ѝ. Горната част на десния ѝ крак е поставена в шина, а вратът ѝ е обездвижен от медицинска яка. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina)

„Как започна vs как приключи“, написа актрисата под публикацията. Феновете веднага изразиха своята загриженост в коментарите, пожелавайки на своята любимка бързо възстановяване. Част от тях пожелаха да разберат малко повече детайли за инцидента, но до този момент не е ясно точно как се е случило всичко. В историите си в Instagram Нина допълни, че това е било първото ѝ качване на крос мотор и се пошегува, че нещата не са потръгнали много добре.

Част от колегите на актрисата от „Дневниците на вампира“ също изпратиха своите най-добри пожелания в коментарите. Приятелката ѝ Кайла Юел, която игра Вики в тийн драмата, написа „Правиш болничното облекло най-новата пролетна тенденция. Обичам те! Справяш се като шампион“. Клеър Холт, която влезе в ролята на Ребека Майкълсън, написа „Неееее, много съжалявам! Бързо оздравяване!“.

Звездата от „Здрач“, Ашли Грийн допълни „Винаги правиш невъзможното... Оздравявай бързо“, а Джулиан Хъф написа „Това е моето момиче! Очевидно нямаше да правиш шеги, ако не си добре...“.

Дългогодишният приятел на Добрев, Шон Уайт, публикува снимка в своята история в Instagram, на която се вижда Нина на частен самолет след изписването от болница. Кракът ѝ е вдигнат, а коляното ѝ е в шина. Олимпийският шампион постави само три емотиконки на сърца, показвайки подкрепата и любовта си към актрисата.

Нина и Шон са заедно вече повече от четири години, а през януари актрисата сподели и каква е тайната за поддържането на свежа връзка толкова дълго време.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina)

В интервю пред списание People актрисата споделя, че със сноубордиста са се разбрали да планират романтични срещи всяка седмица, като се редуват в създаването на план. „Генерално, аз съм по-организираната. Да, обичам графиците и обичам да планувам всичко. Козирог съм, така че това е голяма част от характера ми. Но успяхме да вкараме нещо във връзката си, което смятам за много готино. Правим си романтични срещи всяка седмица и се редуваме в планирането им“, казва Добрев.

Тя допълни, че една седмица тя планира срещата, като Уайт няма представа какво го очаква. На следващата седмица честта се пада на него и той трябва да направи всичко възможно, за да изненада приятелката си по най-добрия начин. Според Нина, по този начин връзката им остава вълнуваща и интересна, а плануването осигурява сигурност, че двамата ще прекарат малко време заедно и ще забравят за реалността и работата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ExtraTV (@extratv)

Изненадите явно са основна сила в отношенията на Нина и Шон. Последният рожден ден на актрисата беше прекаран в Дисниленд, а цялата организация бе направена от олимпийския шампион без знанието на приятелката му. В социалните мрежи се появиха снимки и видеа от изненадата, като Уайт е успял да събере най-близките приятели на Добрев, с които да отидат до най-щастливото място на земята.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари