IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес сама на червения килим след проблемите с Бен Афлек

24 май 2024 15 00

Дали двамата ще се разведат след само две години брак

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес се усмихваше широко на червения килим, въпреки продължаващите слухове за проблеми в брака ѝ с Бен Афлек. 

54-годишната актриса и певица се появи на премиерата на новия си филм Atlas в Лос Анджелис, носейки бляскав ансамбъл от две части. Тя облече бял топ без презрамки и дълга до пода черна пола, която наподобяваше опашката на русалка. Косата ѝ бе хваната на елегантен кок. Звездата избра черен клъч, който да пасва идеално на долната част на облеклото. Бижутата на Лопес включваха сребърно колие с пастелнозелени камъни, което бе поставено точно върху ключицата. То бе комбинирано с подходящи обеци и сватбената халка на певицата.

Дженифър Лопес

Снимка: Getty Images

Появата на Джей Ло идва на фона на слуховете за разрив в отношенията ѝ с Бен Афлек. Двамата съпрузи не бяха снимани заедно повече от месец, но през последните няколко дни се появиха на множество места, сякаш за да оборят спекулациите. През уикенда те бяха видени да се усмихват, носейки сватбените си халки. Въпреки това, източници твърдят, че отношенията между Бен и Джен не са никак розови, като двамата дори живеят отделно, въпреки че се намират в Лос Анджелис.

„Просто имат много различен подход, когато става въпрос за медийно внимание. Бен мрази вниманието и то го кара да се чувства много неудобно. Дженифър обаче винаги е била на различно мнение“, казва близък до двойката.

Източник от филмовата индустрия допълва, че Афлек винаги е бил впечатлен от работната етика на Лопес и нейния успех в индустрията, но в същото време не иска да води същия начин на живот като нейния. „Въпреки че се възхищава на всичко това у нея, вниманието, което тя обича, не го прави щастлив и предизвиква стрес в живота му. Определено има разлика в начина им на живот“, казва вътрешният човек.

Дженифър Лопес

Снимка: Getty Images

Трети източник, този път от музикалната индустрия, който е по-близък до Лопес, споделя, че певицата определено се нуждае от това внимание, но Афлек просто не е готов за него и това го стресира. „След определено време, това предизвика напрежение във връзката. Той е по-интровертен и пази личния си живот. Тя обича да отваря сърцето си за феновете и света. Това ги прави страшно различни, което усложнява отношенията.

„Винаги са имали спорове за този начин на живот, как се справят с проблемите и как действат в различни ситуации, но нищо не успя да спре любовта им през годините. Това е една страхотна любовна история“, категорични са близки до двойката.

Дженифър Лопес

Снимка: Getty Images

Лопес, която в момента се подготвя за своето турне за промотирането на Atlas, наскоро дебютира албума си This Is Me... Now, който бе придружен от филм, вдъхновен от романса ѝ с Бен. Документалната поредица носи името The Greatest Love Story Never Told и разкрива малко повече детайли за брака им.

„Когато се събрахме, ѝ казах, че не искам връзката ѝ да бъде в социалните мрежи. Но тогава осъзнах, че не е честно да искам такова нещо, защото тя обича социалните мрежи. Все едно да се ожениш за капитан на кораб и да му кажеш, че мразиш водата“, каза по това време Афлек. Той допълни, че двамата имат много различен подход към нещата, но ще трябва да се научат да правят компромиси в името на любовта.

Дженифър Лопес,

Снимка: Getty Images

По същото време Джей Ло сподели, че съпругът ѝ най-вероятно не се чувства много добре от факта, че участва в документален филм за връзката им, но се е съгласил заради нея. 

„Той ме обича и знае, че съм артист, така че ще ме подкрепи по всякакъв начин, защото знае, че не може да ме спре да правя музиката, която правя. Но това не означава, че се чувства добре да бъде моята муза“, каза тя.

Дженифър Лопес

Снимка: Getty Images

По време на премиерата на Greatest Love Story Never Told Лопес се обърна емоционално към Афлек, казвайки от сцената „Има един човек, който ме вдъхнови за това, който ме вдъхновява през целия ми живот. И знам, че в момента ме мрази за това и си казва, че трябва да млъкна, но аз казвам Не. Аз казвам, че те обичам и ти благодаря за вярата в мен и че ми помогна да повярвам в себе си“.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари