IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес и Бен Афлек вече живеят отделно

21 май 2024 08 30

Спекулациите за проблеми в брака им се усилват

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Слуховете за разрив в отношенията между Бен Афлек и Дженифър Лопес продължават да циркулират в социалните мрежи, а поредната капка масло в огъня бе налята от твърдението, че двамата вече не живеят заедно, въпреки че се намират в Лос Анджелис.

Двойката беше видяна заедно на 16 май, като това бе първият път, когато актьорът и певицата бяха снимани един до друг от 30 март. Въпреки появата им, източник, близък до Лопес, сподели, че тя и Афлек не живеят заедно в общия си дом в Ел Ей. В момента актьорът живее сам в един от другите си имоти в областта, докато снима новия си филм The Accountant 2. Засега не е ясно дали това е единствената причина за отделния живот на съпрузите, като коментар от тях все още не е направен.

Лопес пък прекара доста време в Ню Йорк през последните месеци заради снимките на филма си Kiss of the Spider Woman, промотирането на готовия си проект Atlas и присъствието си на Met Gala в началото на май, на която бе и един от домакините. На червения килим пред музея „Метрополитън“ изпълнителката се появи без Бен Афлек, което сложи и началото на слуховете за разпадането на брака им. Тогава обаче бе споделено, че актьорът не е дошъл в Ню Йорк заради натоварения си график и снимките на новия си филм. Вместо да отиде на Met Gala, Афлек реши да се появи на забавното шоу Roast ot Tom Brady, което се състоя ден преди модния бал. 

Освен това, Бен и Джен не са прекарали заедно Деня на майката, който в Америка се отбеляза на 12 май. Лопес, която е майка на 12-годишните близнаци Еме и Макс, които споделя с бившия си съпруг Марк Антъни, сподели две публикации в Instagram по случай празника. Тя почете връзката както с майка си Гуадалупе Родригес, така и с децата си.

„Лулу и Макс, завинаги ще съм тук, за да ви подкрепям, насърчавам и да ви напомням за вашето величие, доброта и безлимитни способности. Вие може да направите всичко. Вие сте брилянтни, красиви и заслужаващи любов и всички красиви неща в живота. Ако някога научите едно нещо от мен, нека бъде това“, написа Лопес.

Във втората си публикация изпълнителката отдаде заслуженото и на майка си. Тя сподели серия от снимки с Гуадалупе, пишейки в описанието, че разбира постоянните жертви, които Родригес е направила за своите деца. За възможностите и мечтите, които е изоставила, за да може нейните наследници да преследват своите.

„Оценявам всички песни, които си пяла, и танците в дневната, както и всички истории, които си ми разказвала, от които попивах всяка дума и се смеех със сълзи на начина, по който ги разказваше. Благодаря ти за радостта, която пося у мен. Твоята смелост и увереност са се закодирали в костите ми и завинаги ще съм благодарна за красивите моменти, както и за трудните“, пише още Лопес.

На 19 май Бен Афлек все пак беше забелязан на публично място, носейки сватбената си халка, което даде малко надежда на феновете на Бенифър.

51-годишният актьор беше сам в колата си, носейки карирана синя риза. Докато управляваше автомобила с лявата ръка, папараците веднага забелязаха златния пръстен на безименния пръст – индикация, че все още може да се говори за брак между него и Лопес.

Въпреки това, част от потребителите в социалните мрежи, намериха публикация, харесана от Джей Ло, която описва черти на личността, които пречат на хората да изграждат здрави взаимоотношения, споделена от треньора по връзки Лена Марсак. Малко по-късно Марсак сподели видео, в което моли последователите си да бъдат внимателни по отношение на Лопес, тъй като тя и съпругът ѝ са изправени пред нови спекулации относно връзката си.

„Моля, бъдете мили с Дженифър Лопес, защото тя е човешко същество. Не знам дали ще се развеждат. Надявам се, че не, но ви моля да бъдете внимателни“, казва Марсак.

В публикацията на Лена се посочва, че хората не могат да изградят здравословна връзка с някого, на когото му липсва почтеност, емоционалност и сигурност, не уважава времето на другите, липсват му ефективни комуникационни умения и не знае кой е или какво иска.

Бен Афлек и Дженифър Лопес първоначално бяха двойка от 2002 до 2004 година, след което възобновиха романса си през 2021 година. 12 месеца по-късно се ожениха в Лас Вегас, след което направиха втора сватба в имението на актьора в Савана, Джорджия.

За още новини от света на звездите, киното и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари