IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Компромисът, който Бен Афлек направил, за да бъде с Дженифър Лопес

3 март 2024 15 00

Изпълнителката пък му била дълго време ядосана, но вече му е простила

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Казват, че в една връзка важни са компромисите и Бен Афлек знае това повече от всеки друг. 

Когато двамата подновяват отношенията си през 2021 година след повече от две десетилетия раздяла, актьорът е имал една-единствена молба. Лопес има над 250 милиона последователи в Instagram, а Афлек не е искал връзката им да се развива пред техните очи. Това става ясно от документалния филм The Greatest Love Story Never Told, който разказва за живота, кариерата и любовта на Джей Ло. 

„Когато се събирахме ѝ казах, че не искам връзката ни да бъде поставена в социалните мрежи. Постепенно обаче разбрах, че това не е правилно от моя страна. Все едно да се ожениш за капитан на лодка и да кажеш, че не искаш да излизаш в открити води“, казва Афлек. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Въпреки тревогите на актьора, с Джей Ло някак си успяват да намерят баланса между уединението и светския живот. Те се сгодяват през април 2022 година, а само няколко месеца по-късно се женят на изненадваща церемония в Лас Вегас. Впоследствие правят и втора сватба в имението на актьора в Джорджия, което той купува за 7,1 милиона долара през 2003 година. 

В годините след сватбата Лопес споделя снимки с любимия си за специални поводи, включително годишнини, рождени дни или Деня на бащата. Макар това да не се харесва много на актьора, той се е научил да прави компромис, за да живее щастлив живот със своята любима дама. 

„Просто сме двама души с различни подходи и трябва да се научим да правим компромиси“, казва Афлек в документалния филм.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Лопес е напълно наясно колко некомфортно се чувства съпругът ѝ под светлината на прожекторите, въпреки че е в Холивуд от десетилетия, като преди това отново имаше връзка с известна дама – Дженифър Гарнър. Изпълнителката споделя във филма си, че Афлек е изпитвал проблеми с разпространяването на информацията, че именно той е вдъхновението за създаването на албума This Is Me... Now, както и придружаващия го филм This Is Me... Now: A Love Story.

„Не мисля, че Бен е много съгласен да правя това. Но той ме обича, знае, че съм артист и ще ме подкрепи по всякакъв начин, защото знае, че не може да ме спре да правя музиката, която искам... той не иска да ме спира. Но това не означава, че се чувства комфортно да бъде муза“, казва Джей Ло. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

The Greatest Love Story Never Told предоставя интимен поглед върху създаването на новия проект на Лопес. Филмът, режисиран от Джейсън Берг, включва интервюта с най-близките хора на звездата, както и с нейните дългогодишни партньори и колеги. 

Във филма Лопес разкрива и специалния подарък, който Афлек ѝ прави за първата Коледа след събирането им – книга, която включва всяко писмо и имейл, които двамата са си разменили през последните две десетилетия. Книгата се казва The Greatest Love Story Never Told, вдъхновявайки и заглавието на документалния разказ. 

Кадър на деня – целувката на голата Дженифър Лопес и сериозният Бен Афлек

Дженифър Лопес: Бен Афлек ме кара да се чувствам като най-красивата жена

Афлек придружи съпругата си на премиерата на филма в Лос Анджелис, където получи и специални благодарности от нея, след като тя се качи на сцената преди прожекцията. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

„Тук е и човекът, който ме вдъхновява през целия ми живот. Той вдъхнови един албум преди 20 години и знам, че ме мрази за тези думи в момента. Сигурно се моли да млъкна, но няма. Искам да му кажа, че го обичам и му благодаря, че повярва в мен и ми помогна да повярвам в себе си. Благодаря ти, че ми помагаш да раста всеки ден. Благодаря ти за семейството, което създадохме, за нашите деца и всичко, което правиш за мен“, каза Джей Ло. 

В документалния филм изпълнителката споделя, че е била ядосана на Афлек дълго време, но вече му е простила. 

За още новини за звезди и лайфстайл последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари