IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жестоката реалност – Бен Афлек осъзнал, че мечтата му за щастлив брак с Джей Ло е илюзия

22 май 2024 10 40

Упорито се говори, че актьорът и попзвездата са пред развод

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Според нови информации Бен Афлек е „дошъл на себе си“ и е осъзнал, че бракът му с Дженифър Лопес, с която са се запътили към развод, е просто една трескава мечта и илюзия, твърди сайтът Page Six.

„Ако имаше начин да се разведе на основание временна лудост, той би го направил“, споделя източник, близък до Бен. „Той се чувства така, сякаш последните две години са били само един сън или блян, от който той се е събудил. Бен разбира, че просто няма начин този брак да проработи.“

Засега говорителите на Афлек и Лопес не са отговорили на многобройните слухове относно това, че двамата живеят разделени от два месеца и че бракът им е пред пълен провал.

Номинираната за „Грами“ 54-годишна попзвезда и 51-годишният холивудски актьор за първи път предизвикаха слухове, че отношенията им са обтегнати, когато тя посети сама бала Met Gala 2024 по-рано този месец.

След това жълтите медии в САЩ писаха, че Афлек се е изнесъл от семейния им дом с Джей Ло преди повече от месец.

След като обаче видяха заглавията в медиите за краха на тяхната романтика, Лопес и Афлек се погрижиха да бъдат забелязани заедно на училищната пиеса на едно от децата на Бен миналата седмица. Гледката обаче не намали загрижеността на феновете относно брака на Бенифър, тъй като съпрузите изглеждаха напрегнати.

Бен Афлек

Снимка: Getty Images

Други източници потвърждават, че Афлек вече си търси нов дом из Лос Анджелис и ходи по огледи, докато в момента живее под наем, далече от Лопес.

Носителят на „Оскар“ също така беше забелязан през уикенда без сватбената си халка.

Звездата от „Добрият Уил Хънтинг“ и поп иконата Джей Ло за първи път прекратиха годежа си през 2004 г., като 17 години по-късно – през 2021 г. те се събраха отново, а през юли 2022 г. сключиха изненадващ брак в Лас Вегас. На следващия месец те вдигнаха втора сватба в имението на Афлек в Джорджия.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Emi ( преди 2 месеца )
За съжаление адреналинът от влюбването не трае вечно. Явно са се изчерпали. Пак.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар