IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристина Агилера притесни феновете с драстичното си отслабване

24 май 2024 12 00

Певицата разпали слуховете, че и тя се вталява с лекарството за диабет Ozempic

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кристина Агилера разпали слуховете, че е поредната звезда, която използва опасната тенденция да приема лекарството за диабет Ozempic, за да отслабва. Певицата парадираше със слабата си фигура по време на последния си концерт в Мексико в събота, но феновете ѝ по-скоро се притесниха за нейното здраве, вместо да се впечатлят от драстичното ѝ вталяване.

Почитателите на звездата са убедени, че тя приема противоречивото лекарство за диабет, превърнало се в хит сред желаещите да отслабват.

За изявата си в Мексико 43-годишната Агилера съчета кожено мрежесто боди с подходящи високи до бедрата ботуши, черни слънчеви очила и копринени червени ръкавици. Тя носеше своите платиненоруси кичури спуснати и прави.

Един фен написа: „Да, тя изглежда страхотно! Иска ми се и аз да приемам Ozempic като всички останали, но се страхувам от страничните ефекти.“

„Ще предприемем пътуване до първия ми албум, тъй като е 25-ата годишнина от дебютния ми албум“, каза носителката на „Грами“ в микрофона. Тя изпълни What a Girl Wants, наред с други свои хитове, но някак теглото ѝ остана във фокуса на публиката.

Агилера през

Агилера през 2021 г; Снимка: Getty Images

Медикаментът Ozempic е известен общо като семаглутид и се приема като седмична инжекция, използвана за лечение на възрастни с диабет тип 2.

В допълнение към предотвратяването на големи пикове на кръвната захар, той забавя скоростта, с която храната преминава през храносмилателния тракт, което помага на потребителите да се чувстват сити за по-дълго време, като по този начин намалява количеството храна, която консумират.

През последните няколко години Ozempic стана широко използван сред знаменитостите, които желаят да свалят килограми бързо. Въпросът е, че все още  не е известно как това лекарство може да повлияе на един здрав организъм в дългосрочен план.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари