IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристина Агилера започна 2024 година със стилно шоу във Вегас

4 януари 2024 16 30

Изпълнителката смени множество костюми - всеки по-добър от предишния

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кристина Агилера стартира 2024 година със стил!

43-годишната изпълнителка се завърна в Лас Вегас за втория си концерт в Син Сити. Съботното и неделното й шоу, които дадоха началото на 10-дневен престой в залата Voltaire Belle De Nuit, намираща се в хотела Venetian Resort and Casino, бяха изпълнени с множество хитове и спиращи дъха тоалети. 

Агилера си партнира със стилиста Крис Хоран, създавайки различни визии - от рокля, покрита с рози, до прекрасен светещ тоалет и привличащо вниманието трико. Изпълнителката промени външния си вид поне девет пъти през почти 90-минутното шоу, с което успя да разнообрази нещата и да поддържа интереса на публиката. 

В публикация, направена в Instagram за края на годината, Агилера събра най-добрите си моменти от 2023 година и отдели време, за да спомене за приключението, което я очаква през следващите 12 месеца. 

"Тази вечер бележи началото на нова глава. Не мога да се сетя за по-добър начин да се сбогувам с тази невероятна година от това да прекарам вечерта в Лас Вегас с всички вас, заобиколена от енергия и ентусиазъм. Наздравеза магическите моменти, които ще създадем, музиката, която ще изпълни сърцата ни, и безбройните възможности, които ни очакват", написа тя в описанието. 

По-долу ви показваме най-сексапилните и предизвикателни тоалети на Кристина Агилера от първите й две шоута във Вегас. 

Червената принцеса

Кристина Агилера

Снимка: Getty Images

Агилера откри представлението с песента Not Myself Tonight, носейки огромна червена рокля, спускаща се на етажи до пода, която бе комбинирана с диамантено колие.

Боди

Кристина Агилера

Снимка: Getty Images

Малко по-късно певицата се премени в малко по-сексапилен тоалет, обличайки кремаво боди и високи над коляното ботуши за изпълнението на Your Body.

Рок звезда

Кристина Агилера

Снимка: Getty Images

След това тя се появи в бляскава, остра визия на Mugler за песента Diamonds are Forever, докато седи на стол във формата на диамант. Черният костюм остана върху нея за изпълнието на Glam и Vanity.

Завързана

Кристина Агилера

Снимка: Getty Images

За да пресъздаде атмосферата на дух, затворен в бутилка за песента си Genie in a Bottle, Агилера се опаса с бели въжета, които бяха държани и дърпани от нейните танцьори. Изпълнителката бе облечена в сребърна миди рокля с тънки презрамки, която комбинира с черни боти.

Черен сексапил

Кристина Агилера

Снимка: Getty Images

Няколко изпълнения по-късно бодито отново се завърна в репертоара на певицата, но този път бе в черен цвят и от бляскава кожа. Дрехата бе избрана за песните You Don't Own Me и Dirty, като бе комбинирано с високи, черни кожени ботуши. 

Бурлеска

Кристина Агилера

Снимка: Getty Images

За своята Бурлеска част от шоуто, която включваше изпълнение на Lady Marmalade, Агилера се премени в бляскава сребърна минирокля, комбинирана с високи черни ботуши и дълги ръкавици. 

Кристина Агилера направи изненадващо признание за сексуалния си живот

Бритни Спиърс срещу Кристина Агилера: Премълчаването на истината е равно на лъжа

Кристина Агилера сподели снимки на порасналата си дъщеря

Дива

Кристина Агилера

Снимка: Getty Images

Третото боди за вечерта бе в черен цвят и покрито с пайети, но този път певицата закри голяма част от тялото си, обличайки дълго палто по което също блестяха пайети. 

Момичето с цветята

Кристина Агилера

Снимка: Getty Images

Безспорно един от най-елегантните и впечатляващи тоалети бе червената рокля, покрита с рози. Кристина я избра за песента Beautiful.

Светеща богиня

Кристина Агилера

Снимка: Getty Images

За да закрие шоуто си подобаващо, Агилера излезе с костюм, който буквално светеше. Тя облече специално направена рокля от дизайнерската къща Asher Levine, върху която бяха поставени LED светлини за изпълнението на Diamonds Are a Girl's Best Friend. 

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари