IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Награда, изпълнение на живо и три тоалета – Кристина Агилера на наградите „Грами“

21 ноември 2022 15 00

Прави редки появи на червения килим, но за тях се говори с дни

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Кристина Агилера има невероятната дарба да привлича вниманието не само с таланта, но и с визията си. Изпълнителката, която все по-рядко виждаме на светски събития, преди дни доказа, че все още има какво да покаже и звездата ѝ на музикалната сцена грее с все същата сила, както през 90-те години.

Червеният килим за латиноамериканските награди „Грами“ беше разпънат на 17 ноември в Лас Вегас, а по него се разходиха известни лица от света на музиката, но погледът ни беше прикован само към едно – това на Кристина Агилера. Изпълнителката влезе във вечерта с общо седем номинации, включително за „Албум на годината“, като се нареди на второ място с най-много категории след Bad Bunny, който водеше с цели 10.

В началото на вечерта Агилера се появи с прекрасна рокля с дълги ръкави и корсет от Zac Posen, избрана от стилиста Крис Хоран. Лилавият тоалет се отличаваше с детайли с волани на раменете, създаващи нещо като ореол около звездата. Годеникът ѝ от осем години – Матю Рътлър, прилежно изпъваше шлейфа на роклята, докато Агилера гордо се разхождаше по червения килим, превръщайки сцената в свой моден подиум.

Кристина Агилера

Снимка: БГНЕС

Фризьорката Иги Розалес създаде красива прическа за вечерта, разделяйки русата коса на Агилера на път и връзвайки я на нисък кок. Тя остави два кичура да се спускат покрай лицето ѝ, оформяйки го по чудесен начин. Гримьорът Етиен Ортега пък напълно контурира кожата на изпълнителката, акцентирайки върху изключително дългите ѝ мигли и сините очи.

Кристина Агилера сподели снимки на порасналата си дъщеря

След 20-годишна пауза – Кристина Агилера се завръща към пеенето на испански

Кристина Агилера: Бритни Спиърс заслужава свобода

Кристина се преоблече в черна рокля, за да приеме своята латино награда „Грами“ за най-добър традиционен поп вокален албум. Тя благодари на цялата Академия и заяви, че винаги е искала да издаде още един испански албум след Mi Reflejo през 2000 година. Описва процеса като невероятен и много важен за нея, защото е почувствала, че се завръща у дома.

Кристина Агилера

Снимка: БГНЕС

„Благодаря на всички артисти, музиканти, автори на песни и продуценти, които ме накараха да се влюбя отново в музиката. Много благодаря!“, каза тя от сцената и не забрави да благодари на феновете, които са я изчакали толкова дълго време за втория ѝ албум на испански.

За да изпълни песента Cuando Me De la Gana заедно с Кристиан Нодал, Агилера се преоблече в изцяло черен тоалет, състоящ се от кожен панталон и кожена блуза с дълбоко деколте. Тя завърши визията с черна кърпа за глава, като този път косата ѝ бе пусната.

Кристина Агилера има дългогодишна история с наградите „Грами“. През 2000 година тя беше част от първото шоу, като изпълни кавър на песента Contigo en la Distancia и Genio Atrapado – испанската версия на сингъла Genie in a Bottle. На следващата година Агилера печели първата си награда за най-добър поп вокален албум за Mi Reflejo.

Кристина Агилера

Снимка: БГНЕС

„Латино грамито ми е най-скъпата награда“, каза тя миналата година. Допълни, че се радва да почита латиноамериканското си потекло, защото по този начин изследва корените си и разбира коя е.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари