IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След 20-годишна пауза – Кристина Агилера се завръща към пеенето на испански

15 юли 2021 10 40

Певицата работи по новия си албум

БГНЕС

Кристина Агилера изненада феновете си, обявявайки, че се завръща към своите латино корени. Певицата потвърди, че работи по най-новия си албум, който ще бъде на испански.

За последно изпълнителката пее на въпросния език във втория си албум Mi Reflejo, който излиза през 2000 г. След това, за да има по-широка публика, тя прави музика на английски.

„Това е нещо, което искам да направя от много години. Занимавам се с музика отдавна, но нищо не може да се сравни с това да си около музиканти и творци с латиноамерикански произход. Те носят енергия, любов и страст“, признава Агилера пред списание People, посочвайки, че с въпросния си албум ще направи „пълен обрат“ в своята кариера.

Звездата разкрива, че изпълненията ѝ на испански са от периода на „малката Кристина“, която все още си пробива път към голямата сцена.

„Обичам да слушам първите си записи на испански и съм много благодарна“, спомня си тя за втория албум, пуснат в продажба след безспорния успех на Christina Aguilera от 1999 г. Тогава са разпродадени 14 милиона копия от него.

Кристина Агилера е родена на 18 декември 1980 г. в САЩ. Нейният баща е имигрант, дошъл от Еквадор.

Кристина Агилера,

БГНЕС

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари