IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристина Агилера към феновете: Грижете се за себе си

25 януари 2021 14 50

Изпълнителката започва 2021 година с позитивизъм

Снимка: БГНЕС

Кристина Агилера обещава тази година да се фокусира върху себе си.

40-годишната изпълнителка сподели снимка в социалните мрежи, с която искаше да изпрати важно послание към феновете. Агилера позира само по кърпа, наслаждавайки се на топла вана. За снимката звездата си беше сложила черна очна линия, розови сенки и яркочервено червило. „Надявам се да се грижите за себе си. ❤️ Обичайте се през цялата 2021-а!“, написа тя под серията от снимки.

В края на 2020 година Агилера направи равносметка за изминалите 12 месеца и изрази вълнението си от предстоящата 2021-а. В специално видео за списание People тя казва, че е време да си кажем сбогом с лошите неща, които ни се случиха през 2020 година и да продължим напред с мир в сърцето. „Нямам търпение да се отърва от миналото и да започна наново. Мисля, че всички имахме време да разберем какво ни трябва, за да живеем по-добре и сега е моментът да направим промяната“, допълва Кристина.

Тя се надява тази година да ѝ донесе повече положителни емоции, а светът да стане по-обединен и по-смирен. Изпълнителката заяви, че през 2020 година се е насладила на времето със семейството си. Тя прекара изолацията с партньора си Матю Рътлър, дъщеря им Сумър и сина на Агилера Макс, който тя споделя с бившия си съпруг Джордан Братман.

„Преди година бях постоянно напът и разделях времето си между Европа и Лас Вегас, затова бях доволна, че получих малко почивка и успях да изпълня ролята си на майка“, казва изпълнителката. Феновете ѝ могат да я видят в специалното комедийно предаване Yearly Departed, където известни комици се сбогуват с 2020 година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари