IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристина Агилера: Караха ме да си сменя името

25 юли 2020 12 00

Изпълнителката разказва за проблеми в началото на кариерата си

Снимка: БГНЕС

Музикалната индустрия може да се опитва, но няма да успее да промени Кристина Агилера!

За никого не е тайна, че изпълнителката се изстрелва до световна слава с хитове като „Genie in the Bottle“, „Beautiful“ и „Figther“, а и не можем да забравим невероятната ѝ роля във филма „Бурлеска“, където си партнира с Шер. Въпреки това, животът на Агилера невинаги е бил лесен. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Aguilera (@xtina) on

В интервю за списание Billboard тя говори открито за началото на кариерата си и това, че много хора от обкръжението ѝ не са я подкрепяли изцяло. „Спомням си, че имаше голям спор около това дали трябва да си сменя фамилията, защото бизнесмените около мен смятаха, че е твърде сложна и твърде дълга“, казва звездата.

Агилера добавя, че е имало вариант сценичното ѝ име да бъде Кристина Аги, но тя не се е съгласила. Тя добавя, че винаги се е противопоставяла на идеята за смяна на фамилията, защото е искала да покаже на хората истинската си същност и това, че не се срамува от латиноамериканското си потекло.

„Борила съм се за тази фамилия цял живот“, признава носителката на награди „Грами“. Именно затова нейният единствен латиноамерикански албум „Mi Reflejo“ е толкова важен за певицата. Според списание Billboard, той се изкачва до номер 1 в класацията за латино албуми. Проектът също така носи на Агилера латино „Грами“ за най-добър албум.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Aguilera (@xtina) on

Кристина се надява, че в бъдеще ще направи още латиноамерикански албуми, в които да изрази себе си. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари