IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристина Агилера мрази слабия си период, как се грижи за тялото сега?

20 април 2021 08 30

Певицата се появи на корицата на списание Health

БГНЕС

Кристина Агилера мрази твърде кльощавата си фигура, която имаше в началото на нейната кариера като певица. Това призна самата тя в откровено интервю за списание Health, на корицата на което ще се появи през май. По думите ѝ, в момента тя се чувства доста по-уверена с няколко килца отгоре, отколкото тогава.

„Когато влязох в шоубизнеса, мразех това, че съм твърде слаба. След като навърших 21 започнах да напълнявам и обикнах новите си извивки“, разказва тя.

По думите на изпълнителката, която напълня през последните няколко години, всеки има „хубави и лоши дни“, говорейки за начина, по който усещаме телата си. Според нея истинската красота е именно в приемането на това, което виждаш в огледалото.

„Колкото и да ми харесва блясъкът на славата и пробването на нови рокли за пред камерата, това, което е най-хубаво е, след като се съблечеш, да се почувстваш добре от образа, който виждаш в огледалото“, разказва още тя.

Как Кристина Агилера успява да заобича тялото си?

Извън стандартите за красота

„Харесва ми, че вече имам дупе“, споделя звездата. По думите ѝ, тя мрази да гледа свои стари снимки, защото на тях е много слаба, но същевременно си спомня за онова време, в което е била толкова плаха и несигурна.

„Колкото и да ми харесва блясъкът на славата и пробването на нови рокли за пред камерата, това, което е най-хубаво е, след като се съблечеш, да се почувстваш добре от образа, който виждаш в огледалото“, категорична е тя.

Кристина Агилера,

БГНЕС

Справя се с психични проблеми

Агилера има много травми от детството, които преживява благодарение на това, че посещава специалисти и говори открито за тях. Още на 13 тя се сблъсква със славата, ставайки едно от лицата на Disney, после започва и певческата ѝ кариера, но тя е твърде малка.

„Но мисля, че това беше просто част от пътя ми. Определено в миналото съм се борила с депресия и тревожност – това е постоянна битка за преодоляване на мислите, които винаги са тревожни“, разкрива тя пред списанието.

Работи върху неувереността си

Кристина признава, че се гордее със своята честност. Още в началото на кариерата си задавала хиляди въпроси дали се справя, ще може ли да издържи на темпото, с което се сблъскват много известни хора. Следейки непрекъснато живота си, тя се чувствала несигурна и се бояла да не се провали. Но всеки неуспех я правел по-силна и борбена.

„Мисля, че това е моят боен дух. И в края на краищата честността винаги ме е тласкала напред“, обяснява тя.

Не се интересува от мнението на другите

Животът е твърде кратък, за да го губим в мисли за това какво е мнението на другите за нас, смята Агилера. Тя си спомня как преди години постоянно се съобразявала с околните, но сега просто иска да живее за себе си и не се притеснява от това, което мислят за нея.

Йога за баланс между ума и тялото

Певицата разкрива още пред Health, че в свободното си време обича да остава сама и да пише. Обожава и да бъде сред природата.

„Освен това излизането навън помага – дори ако това е само в задния ми двор. Усещането на тревата под краката ми и гледането на дървета и облаци, определено помага“, казва тя.

За да постигне баланс между ума и тялото, Кристина прави и йога, чрез която лесно освобождава натрупаното напрежение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари