IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Витамини, колаген и себеуважение – тайните на Мишел Обама за красота

14 април 2021 08 30

Първата дама не забравя да се грижи за вътрешния и външния блясък

Снимка: БГНЕС

Мишел Обама има толкова много качества, за които светът да ѝ завижда – интелигентност, сила, борбеност и стил. Тя доказва всяко едно от тях по време на светските събития, на които присъства, като най-пресният пример беше встъпването в длъжност на президента Джо Байдън през януари 2021 година. Тогава Обама впечатли с избора си на тоалет, който все още създава медийни заглавия.

Освен гореспоменатите качества, Мишел трябва да бъде поздравена и за бляскавата си кожа, която сякаш не се подчинява на времето. Ако сте се замисляли как всъщност тя постига това, имаме подарък за вас. Дженифър Бродър, която се грижи за лицето и тялото на бившата първа дама, разкрива рутинната ѝ грижа за кожата. Козметичката предлага и измисля перфектни продукти против стареене и подобряване тонуса на кожата, които дават безупречен резултат.

Обама БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Освен това, Обама знае как да се грижи и за вътрешната си красота, като се храни здравословно, движи се редовно и обича себе си. „Това, което ми направи впечатление при първата ни среща, беше, че тя истински вярва не само в здравословния начин на живот, грижата и любовта към себе си, но също така иска да бъде колкото се може по-естествена и да остарява с грация“, казва Дженифър пред Refinery 29.

Ето какво прави Мишел Обама, за да изглежда перфектно

Важните витамини

Дженифър Бродър споделя, че първата стъпка към по-здравата кожа на Мишел е било създаването на противовъзпалителна процедура. Тогава бившата първа дама включва в рутинната си грижа витамин С и витамин А, които помагат за изравняването на тонуса и стимулират производството на колаген. За да подготви Обама за дадено събитие, Дженифър лекува лицето ѝ с продукт на базата на колаген, който съдържа и витамин С.

Колагенови добавки

„Единственото нещо, което никога не забравям, е колагеновата добавка“, казва Бродър. Тя добавя, че това е изключително важно при дълги полети, които Обама често правеше, когато съпругът ѝ беше президент. Според експерта, тези добавки съдържат електролити и помагат на тялото да се хидратира, което се отразява и на кожата. Ако пътувате със самолет, Бродър препоръчва да не слагате грим, за да оставите лицето ви да диша.

Специален серум

Дженифър Бродър създава и собствена линия за грижа за кожата, която е напълно подходяща за клиентите ѝ. За Мишел тя използва серум, който хидратира лицето и заличава всякакви признаци на сухота. Към него се добавя и специално масло, необходимо при пътуване, което се грижи за сияйната кожа, въпреки дългите часове, прекарани в самолета.

Мишел Обама

Снимка: Getty

Бродър съветва да намерите противовъзпалително средство, което пасва на вашия тип кожа и ще ви помогне да останете хидратирани. Препоръчително е да се свържете с дерматолог, който ще определи с какви проблеми се борите и какво точно ви трябва, за да не се сдобиете с нежелани и неприятни ефекти.

Магическият коректор

Въпреки вярването, че Мишел е перфектна без намесата на грим, тя също си има своя малка тайна и това е коректорът. Карл Рей, дългогодишната гримьорка на Обама казва пред Elle, че използва кремообразен продукт, за да създаде идеалната визия.

Грижи се за вътрешната красота

„От много малка знае, че трябва да поставя себе си на първо място“, казва Дженифър за Мишел. Според нея, всичките гримове и продукти за грижа за кожата са безсмислени, ако не обичате себе си и не приемате естествената си красота. Истинската тайна за получаването на перфектния външен вид е да повярвате, че вече притежавате блясък, който ви прави уникални.

Мишел Обама

Снимка: БГНЕС

„Ако има едно нещо, което научих от г-жа Обама, то е, че всеки трябва да върви с гордо вдигната глава“, допълва Дженифър. Казва, че бившата първа дама се опитва винаги да бъде най-добрата версия на себе си и по този начин вдъхновява всеки около нея. Така тя показва, че няма възрастови ограничения за преследването на мечтите и себеизразяването пред света.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари