IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

18-годишната Вайълет разплака майка си Дженифър Гарнър

22 май 2024 12 30

Каква е причината за емоциите на актрисата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дженифър Гарнър може да е актриса, позната на целия свят, но в реалния живот тя просто е една много емоционална майка. 

Преди няколко дни звездата сподели серия от снимки в своя профил в Instagram, на които плаче неудържимо по време на завършването на 18-годишната си дъщеря Вайълет. 

„Кажете ми, че имате абитуриент, без да ми казват, че имате абитуриент. (дано сърцата ни издържат)“, написа Гарнър в описанието.

На първата снимка от колекцията бившата съпруга на Бен Афлек е видимо разплакана от радост, докато стои изправена в зала, пълна с горди родители по време на училищната церемония. След като вече е излязла от събитието, актрисата избърсва сълзите си, а на врата ѝ виси бадж с името ѝ. Гарнър продължава да плаче, докато седи в самолет, и се чуди въобще как ще издържи на всичките тези емоции. Финалната снимка показва звездата със сребърни очила с надпис „2024“ върху мрежестите лещи.

Последната публикация на Дженифър очевидно напомни на част от нейните известни приятелки, че подобни емоции ще ги връхлетят съвсем скоро.

Гуинет Полтроу, която изпраща абитуриент тази година, написа „Напълно те разбирам“. Рийз Уидърспун допълни „О, скъпа... знам. Ти свърши чудесна работа, мамо! Ще съм тук за подкрепа и много прегръдки!“. Междувременно модната дизайнерка Рейчъл Зоуи призна, че е спряла да плаче чак на втората седмица след завършването на децата ѝ, така че напълно разбира емоциите на Гарнър.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Freim TV (@freimtv)

Дженифър има три деца от бившия си съпруг Бен Афлек – 18-годишната Вайълет, 15-годишната Серафина и 12-годишния Самюел. 

През ноември 2023 година тя сподели как най-голямата ѝ дъщеря се справя с колежанските турове, които ще ѝ помогнат да избере къде да продължи образованието си.

В интервю за предаването Live with Kelly & Mark тя заяви, че моментът е едновременно вълнуващ и стресиращ за Вайълет, която се подготвя да напусне семейното гнездо и да започне своята най-вълнуваща част от живота. „Но тя се справя с всичко това като един истински шампион и напълно е поела контрол над нещата. Нямам право да ѝ кажа какво да прави, защото тя е самостоятелна. Просто се гордея с нея и гледам да я подкрепям“, допълва актрисата.

През април Гарнър разкри единственото нещо, което иска от децата си за всеки Ден на майката. Казва, че това е традиция, която четиримата спазват от дълго време и не би искала да я променя за нищо на света, въпреки че става все по-трудна за изпълнение.

„Единственото нещо, което искам за Деня на майката, е всички да седнат в скута ми за снимка. И правим тази снимка всяка година, въпреки че в един момент става доста нелепа. Но аз ги карам да се снимаме и те го правят, напук на своите желания“, казва Дженифър.

Категорична е, че Вайълет, Серафина и Самюел са най-голямото щастие в живота ѝ и силата, която я вдъхновява да продължава напред. В момента Гарнър е направила стъпка назад, за да погледа как децата ѝ се превръщат в успели и достойни млади хора, което я кара да изпитва още повече гордост. „Просто ги гледам как навлизат в тази нова фаза от своя живот, където научават какви искат да бъдат и какво искат да учат. И съм много заинтересувана от тях. Постоянно се интересувам какво се случва с живота им“, казва бившата на Бен Афлек.

Попитана дали ѝ е трудно да оставя децата ѝ да взимат собствените си решения, Гарнър отговори положително. Все пак допълни, че прави всичко възможно, за да не се меси в живота им, а просто да им помага, когато те я помолят.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари