IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Приянка Чопра впечатли с колие за 43 милиона, което е правено над 2000 часа

22 май 2024 16 30

Актрисата дебютира и нова прическа

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Приянка Чопра очевидно не се страхува да носи скъпи аксесоари извън дома си! Актрисата демонстрира безупречен моден вкус при последната си изява на събитие на Bulgari.

41-годишната съпруга на Ник Джонас присъства на откриването на новата колекция Aeterna на италианската марка, като специалната галавечер се състоя в един от най-древните световни градове – Рим. Посланичката на Bulgari носеше черна рокля с бяла корсетна част, която беше проектирана като разлистено цвете. Но не тоалетът, а аксесоарът на Приянка привлече цялото внимание и отразяваше светлината на прожекторите. Според официалното му описание, колието от Bulgari е „неповторимо“ и „скъпоценно“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

И този път тези определения не са преувеличени. Огърлицата, която носи името Serpenti Aeterna, е направена от диаманти от над 200 карата, като в нея са включени седем перли с обща тежест 140 карата. Аксесоарът е изкован в чест на 140-ата годишнина от основаването на модната къща. Според списание Glamour, колието струва над 43 милиона долара.

Изработените с диаманти перли лежат под платинена криволичеща триизмерна вълнообразна текстура, която е направена от 698 диаманта на стойност 61,81 карата. От Bulgari отбелязват, че колието е отнело над 2800 часа, за да бъде направено по най-перфектния начин.

Приянка се присъедини към семейството на италианската луксозна марка през 2021 година. Тя показа скъпоценното бижу по време на бляскаво светско събитие, което се състоя в Terme di Diocletian – отворен музей в Рим. Към нея се присъединиха Ан Хатауей, Лю Ифей, Шу Ки, Хикари Мори и Алесандро Гасман. Емблематичните актриси на италианското и световното кино Изабела Роселини и Карла Бруни също бяха сред поканените гости.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BVLGARI Official (@bvlgari)

Събитието включваше презентация на повече от 500 артикула, включително бижута, часовници, чанти и парфюми, които са част от новата колекция на Bulgari.

Зендая, Ан Хатауей и Приянка Чопра – модното трио в сърцето на Италия

Сексапил в червено – Приянка Чопра прикова погледите

Звездно шоу в Мумбай – Зендая, Джиджи Хадид, Карли Клос и Приянка Чопра с безупречни тоалети

За специалната вечер Приянка не само демонстрира скъпоценно бижу, но и нова прическа. Тя скъси драматично косата си, оформяйки я в популярния за лятото стил боб. Той стигаше точно до брадичката ѝ, което осигуряваше чудесна видимост към диамантената огърлица. Актрисата публикува снимка от събитието, под която подходящо написа „Когато бижутата изискват прическа за по-добра видимост“.

През март Чопра посети магазина на Bulgari в Мумбай, Индия, където носеше колие от розово злато на стойност 82 000 долара от новата колекция на Seprenti. Тогава актрисата комбинира бижуто с бродирана бралетка и панталони от Anamika Khanna, както и златни сандали със стилето токчета.

Миналата година Чопра сподели пред списание People, че личният ѝ стил драстично се променил, след като навършила 30 години. „Мисля, че тогава осъзнах, че искам да нося това, в което се чувствам добре и удобно“, категорична бе актрисата. Допълва, че чрез стила изразява себе си и се опитва да избира дрехи, с които да повдигне самочувствието и увереността си.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари