IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Скандал в Кан – Кели Роуланд се разкрещя на червения килим

23 май 2024 15 00

Каква е причината за проблема

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Кели Роуланд може и да не представи филм в Кан, но определено успя да привлече вниманието към себе си, макар и не по най-добрия начин. 

43-годишната изпълнителка стъпи на червения килим преди няколко дни, където впечатли с красива червена рокля. Дизайнът на Loewe беше без презрамки и се отличаваше с дълъг шлейф, свободен корсаж и дълга до земята пола, която следваше Кели по червения килим. Демонстрирайки елегантност, певицата допълни роклята с искряща диамантена огърлица и чанта тип клъч. 

Красивата поява на Роуланд обаче бе помрачена от държанието ѝ на червения килим. Във видеа, разпространени в социалните мрежи, се вижда как тя се впуска във вербален спор с човек от охраната, след като дамата подава ръката си, за да помогне на певицата да се качи по стълбите.

Видимо бясна, Кели вдигна пръст и започна да се кара на охранителката, която се опитала да я докосне. Дамата обаче не остана длъжна на звездата и също започна да обяснява своите действия, след което се създаде и въпросният спор. Двете продължиха тирадата, докато Роуланд се изкачваше по стълбите пред погледа на десетки фотографи и редица други присъстващи.

Малко по-късно източници споделиха какво точно се е случило на червения килим. По думите на вътрешни хора, Кели Роуланд не се извинява за поведението си и не се притеснява от мнението на хората. Те разкриват, че всичко е станало, защото охраната на филмовия фестивал в Кан се държала агресивно с всеки присъстващ, но единствено 43-годишната певица е решила да се опълчи.

„Хората, които бяха назначени да помагат на звездите по червения килим, бяха твърде агресивни, което не се хареса на Кели. Първоначално се опита да ги игнорира, но в момента, в който стигна до последната дама, чашата на търпението ѝ преля, защото ѝ беше казано да се качва по стълбите, докато тя се опитваше да помаха на папараците, които искаха да я снимат“, казват източници.

Близки до Роуланд са категорични, че на нея не ѝ пука какво ще кажат хората за поведението ѝ, защото знае, че по този начин е защитила себе си. „Тя не е фалшива и искаше да постави ясни граници“, казват още запознати със ситуацията.

Видеото със скандала в Кан се появи само няколко седмици, след като Роуланд се оттегли от участие в предаването Today през месец февруари. Тя трябваше да бъде ко-водеща на Хода Котб, но така и не се появи, принуждавайки Рита Ора да поеме поста ѝ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 107.5 WBLS (@wbls1075nyc)

Според първоначалните информации, Кели не е била доволна от гримьорната си, но източници твърдят, че причината е съвсем друга. Те посочват, че Роуланд е отказала участие заради неуважение, показано към нея от Савана Гутрие, която е друга колежка на Котб. Вместо да ѝ задава въпроси за новия филм Mea Culpa, който промотира, журналистката задавала на певицата неудобни въпроси за връзката ѝ с Бионсе.

„Кели се обиди на Савана за постоянното и агресивно задаване на въпроси относно Бионсе. Тя и екипът ѝ не бяха доволни и почувстваха неуважение“, казва източник.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by British GLAMOUR (@glamouruk)

Вътрешният човек допълва, че Роуланд няма повече да се съгласява на интервюта, в които се задават въпроси за Бионсе или Destiny's Child, защото иска да остави тази глава от живота си в миналото и да продължи напред с кариерата си.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари