IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тейлър Суифт се разголи на сцената в Стокхолм

23 май 2024 17 40

Изпълнителката трябваше да се справя със сериозен проблем на концерта си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Тейлър Суифт доказа, че не се притеснява да се разголи пред феновете си и то в буквален смисъл.

По време на третата вечер от концертите ѝ в Стокхолм, част от световното ѝ турне Eras, 34-годишната изпълнителка за кратко спря изпълненията си, за да се справи със сериозен технически проблем. Докато се опитваше да изпълни няколко парчета в акустичната им версия, Тейлър осъзна, че микрофонът ѝ не работи, защото част от устройството, закрепено към тоалета ѝ, се е разкачило. Вместо да се притесни или ядоса, певицата избра да погледне на ситуацията по хумористичен начин и каза на публиката „Просто си говорете помежду си“, докато тя оправя микрофона.

@eroluc And then she sang How Did It End #stockholmn3 #taylorswift #erastour ♬ original sound - ella37980

Следвайки инструкциите, които се даваха в слушалката, Суифт седна на столчето пред пианото и разкопча цялата си синя рокля в омбре стил, за да поправи проблема без физическата намеса на човек от екипа ѝ. Така тя остана само по бельо на голямата сцена. За нейно щастие, тоалетът под роклята всъщност бе част от гардероба ѝ за шоуто и включваше черно-златен комплект, украсен със скъпоценни камъни, който тя носи за частта, в която представя песни от най-новия си албум, Tortured Poets Department.

Колкото и да се опитваше обаче, Тейлър така и не успя да се справи с техническия проблем, което наложи излизането на човек от екипа ѝ.

Публиката в Стокхолм дълго време не разбираше какво се случва, като голяма част от феновете сметнаха, че това е просто част от шоуто и всъщност Суифт се преоблича на сцената. Други пък поздравиха певицата за смелостта да се разголи пред хиляди непознати, вместо да прекъсне концерта и да се скрие зад кулисите. „Дори когато има проблем, тя пак е сладка“, се пише в коментарите под видеото.

@explorer.paris Stockholm n3 we did talk amongst ourselves ? #erastour @taylorswift #stockholmn3 #surprisesongs @Taylor Nation ♬ original sound - Travelparis

Това обаче не е първият път, в който Тейлър изпитва проблеми на сцената. По време на концерта си през ноември 2023 година в Рио де Жанейро, токчето на сребърните ѝ ботуши от Christian Louboutin се счупи по време на изпълнението на песни от албума Lover. Въпреки това певицата не спря участието си, което още повече впечатли феновете. Те я аплодираха, докато тя откъсна и останалата част от тока, за да може да се придвижва малко по-лесно.

„Тя стоеше на пръсти, със счупено токче, като истинско Барби“, написа един фен, който публикува видео от случилото се.

През април 2023 година пък жартиерът на Суифт се скъса, докато тя изпълняваше песента си Lavender Haze в Тампа, Флорида. Във видео в TikTok, споделено от фен акаунт, се вижда как певицата се приближава до вокалистките си и повдига подгъва на роклята си от Oscar de la Renta, за да им покаже, че жартиерът ѝ е скъсан.

Фитнес мотивация – тренировките на Тейлър Суифт не са шега работа

Гаджето на Тейлър Суифт вече има име за бъдещия им син

Официално е: Тейлър Суифт вече е милиардерка

Докато вокалистките се опитваха да откъснат материята от крака ѝ, Тейлър продължи да пее. Тя дори успя да вкара момента в песента си, като изпя текста „Оказвам се в кризи“ и посочи с глава жартиера си, което предизвика смях и аплодисменти у публиката.

@gaygarbage7 tampa night 1, her garder broke and she handled it so well! #taylorswift #erastour #tstheerastour #erastourtampa #tstheerastourtampa #theerastourtampa #clothingmalfunction #garder #fyp ♬ original sound - ✨

В Токио пък Суифт за малко да падне от един от декорите на сцената, поставен за частта с албума Folklore. По време на изпълнение на песента The 1, тя признава, че е имала доста страховит момент, но е успяла да се окопити. „Животът ми премина като на лента пред очите ми. Но съм добре. Всичко е наред, всичко е страхотно“, увери певицата своите фенове.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари