IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Още едно дете от фамилията Джоли-Пит се отказа от баща си

27 май 2024 16 30

Вивиан се представя само с фамилията на майка си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Още едно от децата на Анджелина Джоли и Брад Пит избра страна в развода на родителите си.

15-годишната Вивиан, която е най-малкото от шестте биологични и осиновени деца на актьорите, вече не използва фамилията Пит, а се представя само с тази на майка си. В програмата за новата пиеса на Анджелина, The Outsiders, в която Вивиан служи като помощник-режисьор и продуцент, тя е представена като „Вивиан Джоли“, а не като „Вивиан Джоли-Пит“. Засега не е ясно дали промяната в името е само за пиесата или е легално направена.

Вивиан обаче не е първото дете от клана Джоли-Пит, което публично зачерква Брад от живота си. Докато приемаше честта да стане част от общността на моминското сдружение Alpha Kappa Alpha в университета „Спелман“ миналия ноември, най-голямата дъщеря на двойката – Захара – се представи като Захара Марли Джоли.

„Името ми е Захара Марли Джоли. И кацнах от Златния щат в града, пълен с ангели – Лос Анджелис, Калифорния“, казва 18-годишното момиче във видео, публикувано в социалните мрежи.

Решението на Вивиан и Захара да се откажат от фамилията Пит идва на фона на продължаващите съдебни дела между родителите им. Двамата се разделиха през 2016 година, но продължават да спорят в съда по различни въпроси, включително попечителството над децата им. Пит и Джоли имат общо шестима наследници – Вивиан, Захара, Нокс, Мадокс, Пакс и Шайло. 

През август 2022 година източник, близък до Брад, сподели, че той се надява съвсем скоро да постигне повече разбирателство с децата си и седмината да започнат нова глава от животите си. Вътрешният човек допълни, че ситуацията е много тъжна от години и актьорът стиска палци нещата да приключат възможно най-бързо.

„След като Анджелина подаде молба за развод, Брад се е фокусирал да изгради най-добрата възможна връзка с децата си. Много е трудно за него. През повечето време има дълги периоди, в които той не вижда децата изобщо“, казва източникът.

По същото време той допълни, че звездата от „Боен клуб“ тъгува по наследниците си, когато не ги вижда и вярва, че ще дойде ден, в който връзката им ще се промени и всички ще оставят проблемите зад гърба си.

Съвсем наскоро охранител, който преди е работил за двойката и все още работи за Пит, излезе с твърдение, че Джоли умишлено насърчава децата си да избягват срещи с баща си. Показанието е дадено в съдебната битка за общата френска винарна на актьорите, Chateau Miraval, за която те се борят години наред.

Анджелина Джоли се завърна към нормалното, пак на шопинг с Вивиан

Анджелина и дъщеря ѝ Вивиан са врагове в „Господарка на злото“ (видео)

Твърденията на охранителя идват на фона на нови обвинения от страна на Джоли. Тя казва, че Пит е бил агресивен към нея много преди познатия на целия свят случай от 2016 година в частния им самолет. За тогава се твърди, че актьорът е бил в нетрезво състояние и се е опитал да удари съпругата си. Когато едно от децата им се намесило, Пит ударил него, което накарало Джоли да се включи в спора и нещата излезли извън контрол. Именно тази случка е била последната капка и актрисата подала молба за развод.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gala (@galafr)

След цялото фиаско преди повече от 8 години, децата на Анджелина и Брад прекарват повече време с майка си, като имат насрочени срещи с баща си, на които могат да изберат и да не присъстват. По данни на източници, много пъти Пит не е получавал така желаното виждане, което го натъжавало и му пречи да продължи напред с живота си.

От друга страна, част от децата вече дори работят заедно с Джоли. Вивиан служи като неин асистент по пиесата The Outsiders. „Анджелина беше много развълнувана да работи по първото си театрално представление заедно с дъщеря ѝ Вивиан, която е театрален студент и любител на изкуството“, се казва в програмата.

Джоли обяви, че ще се захване с продуцирането на пиесата, която е адаптация на едноименния роман от Сюзън Елоиз Хинтън и филма на Франсис Форд Копола от 1983 година, през август 2023-та.

По време на премиерата на мюзикъла миналия месец актрисата сподели пред медиите, че Вивиан е била човекът, който я е вдъхновил да приеме работата.

„Вив е млад артист, който фокусира усилията си върху подкрепата на други. Тя беше на терен, за да ми асистира по всякакъв възможен начин и научи много от сценариста Джъстин Леви и целия креативен екип“, каза Джоли.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари