IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анджелина Джоли ще продуцира бродуейска пиеса заедно с дъщеря си Вивиан

16 август 2023 17 50

Актрисата разказва, че детето й е много запалено по театъра

Анджелина Джоли с децата си. От ляво надясно: Шайло, Захара, Вивиан и Мадокс. Снимка: Getty Images

Анджелина Джоли с децата си. От ляво надясно: Шайло, Захара, Вивиан и Мадокс. Снимка: Getty Images

Анджелина Джоли ще превърне предстоящата си работа на Бродуей в семейно преживяване.

Миналата седмица актрисата обяви, че ще е главен продуцент на мюзикъла The Outsiders, който е адаптация на едноименния роман на Сюзън Елоиз Хинтън и на филма със същото име от Франсис Форд Копола. Пиесата ще се играе на Бродуей, като работата стана още по-сантиментална за Джоли, след като тя включи в екипа и дъщеря си Вивиан

15-годишното момиче ще участва в проекта, помагайки на известната си майка, като ще бъде тясно свързана с продукцията. Основната роля на Вивиан ще бъде като асистент на Джоли, но в същото време ще има и много други важни задължения, които да я въведат в процеса на работа зад сцената. 

"Вив ми напомня на майка ми, като не се стреми да бъде център на внимание, а по-скоро да помага на останалите по креативен начин. Тя е много сериозна относно театъра и работи здраво, за да разбере как може да допринесе за създаването на един проект", казва Джоли в официално съобщение до медиите. Майка и дъщеря вече изгледаха премиерата на The Outsiders, но в театър в Калифорния, като дори се запознаха с авторката Хинтън, която пише книгата си, когато е около възрастта на Вивиан.

Според източник, близък до семейството, Анджелина е много развълнувана относно новия си ангажимент. "Тя смята, че това е мюзикъл за всяко поколение, но е особено важен за младите хора. Иска да се увери, че екипът й слуша и работи заедно с младежи във всяка една стъпка от процеса, така че гласовете на младите да водят продукцията и да я накарат да оживее на Бродуей", казва още вътрешният човек. 

Режисиран от Даная Теймор, мюзикълът The Outsiders е написан от Адам Рап и Джъстин Ливайн. По-рано през седмицата Джоли сподели, че се чувства много горда и голяма късметлийка от това, че е била избрана да стане част от продукцията. 

"Учила съм в института Lee Strasberg, където разбрах, че първата ми любов в изкуството е театърът. Досега обаче не намирах път към сцената. Надявам се да мога да допринеса към процеса, като в същото време продължавам да се уча от този невероятен екип, с когото работят откакто дъщеря ми ме заведе да гледам мюзикъла в Калифорния", казва още актрисата. 

Анджелина допълни, че няма търпение зрителите да видят готовия резултат, като самата тя се вълнува да изгледа първото шоу. До този момент обаче премиерната дата остава в тайна, като последните детайли около продукцията все още се изглаждат. 

Шайло Джоли-Пит вече е по-висока от майка си Анджелина Джоли

Анджелина Джоли и синът ѝ Мадокс като младоженци в Белия дом

Един от синовете на Анджелина Джоли рисува под псевдоним

Това е поредният случай, в който Джоли включва децата си в процеса на работа. Досега тя е работила заедно със синовете си - Мадокс и Пакс - по филма Without Blood, който режисира. Момчетата приеха работата на асистент режисьори, като бяха връзката между майка си и останалите във филмовия екип. 

"Работим добре заедно. Когато един екип е добре сплотен, се чувства сякаш си в голямо семейство. Всичко се случва толкова естествено", каза Джоли миналата година. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари