IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Един от синовете на Анджелина Джоли рисува под псевдоним

18 януари 2023 17 40

Пакс не обича светлината на прожекторите

БГНЕС

БГНЕС

Един от синовете на Анджелина Джоли и Брад Пит вече предлага първите си картини за продан. Според източник на Page Six, 19-годишният Пакс, който е художник, е избрал да се представя под псевдоним вместо с известната си фамилия.

Според източник на изданието, младият талант работи с името Embtto.

Информацията за творбите на младежа показва, че той рисува предимно дигитално, като някои описват неговите картини като абстрактни.

Не е ясно колко струва една картина на Пакс Джоли-Пит, но се знае, че той се подготвя за първата си изложба. Тя ще бъде зад граница – в галерия в Тел Авив, Израел.

Анджелина Джоли

Getty

До момента нито Анджелина, нито нейният бивш съпруг, са показвали работата на своя син, който явно от малък се увлича по изкуството. Иначе актрисата отдавна показва, че насърчава своите деца в това, което правят. Преди години всички медии следяха нейната дъщеря Шайло, която се обличаше предимно с мъжки дрехи. Едва наскоро тя започна да се държи като момиче, появявайки се на официални събития.

Брад Пит отново ядоса Анджелина Джоли

Как Анджелина Джоли реагира на новата любов на Брад Пит?

Анджелина Джоли изпратила прочувствен имейл на Брад Пит

Децата на известните често крият фамилиите си

Пакс Джоли-Пит не е единственото дете на знаменитости в САЩ, което не желае да използва своята фамилия, която би била трамплин за кариерата му, според някои. Преди две години самият той завършва колеж и не отива на церемонията по раздаването на дипломите, за да не привлича вниманието на папараците.

Анджелина Джоли

Getty
Момчето има двама братя – Мадокс и Нокс, както и сестрите Захара, Шайло и Вивиен. Всички обичат да придружават майка си на червения килим, ала рядко застават да говорят пред камера.

През 2021 г. Роко – наследникът на Мадона и Гай Ричи, продаде своя творба, вдъхновена от Банкси, под псевдонима Rhedd.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари