IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как Анджелина Джоли реагира на новата любов на Брад Пит?

22 ноември 2022 11 00

Актрисата се е съсредоточила върху грижата за децата

Снимка: БГНЕС

Брад Пит изживява любовен романс с 29-годишната Инес де Рамон, която е бивша възлюбена на Пол Уесли от сериала „Дневниците на вампира“.

Заговори се и че именно актьорът е този, който стои в основата на раздялата на Рамон и Уесли, а как реагира бившата съпруга на звездата от „Гадни копилета“ – Анджелина Джоли?

„Тя отдавна спря да обръща внимание на слуховете за Брад. Освен това нейната работа с ООН почти винаги е приоритет – има толкова много хора в криза по света“, каза източник пред HollywoodLife.

Брад Пит отвръща на удара на Анджелина

Анджелина Джоли: Брад искаше да удуши едно от децата ни

Според него, актрисата е твърде заета с децата си, за да се интересува от личния живот на бившия си съпруг. „Когато става въпрос за Брад, освен ако не става дума за техните деца или правни проблеми, тя няма време за това“, добави той.

Преди Инес де Рамон, Брад Пит бе свързан с Емили Ратайковски, а самият той се появи на сцената с красивата си колежка Марго Роби, за да представят заедно филма, в който участват – „Вавилон“. Представянето бе в Лос Анджелис.

Още новини от света на звездите четете в Tialoto и в нашите социални канали в Instagram и Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари