IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стилни и красиви: Брад Пит до Марго Роби

18 ноември 2022 09 00

Актьорите представиха филма „Вавилон“ в Лос Анджелис

Снимка: Getty Images

В Лос Анджелис се състоя премиерата на филма „Вавилон“. Събитието събра много звезди от шоубизнеса. Сред гостите бяха и Марго Роби и Брад Пит, които изиграха главните роли в новия филм на режисьора Деймиън Шазел.

Актьорите пристигнаха в кинозалата в Лос Анджелис, за да представят филма лично. За да излезе на сцената Марго избра стилен тоалет в бежово. Актрисата бе с лек грим и пусната коса. И Брад се появи в сиво плетено яке, сини дънки и бяла тениска. Той допълни визията си с шапка.

Снимка

Снимка: Getty Images

Феновете веднага започнаха да обсъждат съвместното излизане на звездите. „Прекрасна!“, „Усмивката на Марго е очарователна“, „Брад е толкова семпъл и стилен“, „Марго е истинска кокетка“, „Най-красивите актьори в Холивуд“, „Радвам се, че отново играят заедно!“ – писаха потребители. Двамата са заедно на екрана и във филма на Куентин Тарантино „Имало едно време в Холивуд“.

В същото време, освен професионалните успехи, сериозно е следен и личният живот на Брад Пит. След развода с Анджелина Джоли, на актьора му приписваха афера с Емили Ратайковски. Сега той беше заподозрян в нова връзка.

Пит беше забелязан в компанията на 29-годишната Инес де Рамон, бившата любовница на звездата от сериала „Дневниците на вампира“ – Пол Уесли.

Репортери заснеха двойката в неделя вечер на концерт на Боно в Лос Анджелис.

За излизане Пит избра сив пуловер с цип, дънки и кафява шапка. А Инес се появи с карирана риза и черен кожен панталон. Визията бе допълнена от яркожълта чанта Hermès.

Инес и Пит бяха в добро настроение и се наслаждаваха на компанията си. Самите звезди все още не са коментирали романса си, оставяйки феновете да гадаят.

За още новини от света на музиката и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари