IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нов месец, ново гадже: Брад Пит на концерт с нова, добре позната красавица

16 ноември 2022 14 30

Звездата опасно близо с бившата на Пол Уесли

БГНЕС

БГНЕС

Брад Пит води активен социален живот и определено не остава без женска компания. Наскоро той бе забелязан на концерт на Боно. И именно там го придружавала красавица, която ни е доста позната.

Преди броени дни актьорът е бил на музикалното събитие в Лос Анджелис, придружен от Инес де Рамон. 29-годишната брюнетка е бившата съпруга на звездата от „Дневниците на вампира“ Пол Уесли.

След като Пит и новата му приятелка пристигнали на концерта, се присъединили към групата на Синди Крауфорд, Ранди Гербер и Шон Пен.

Брад и Инес с голяма разлика в годините

Докато бившият мъж на Анджелина Джоли е на 58, неговата нова изгора е с 29 години по-млада от него.

Според източници на Daily Mail, двамата не се притеснявали от камерите и се държали за ръце.

Актьорът заложил на визия с изчистени дънки, сив суитшърт, бяла тениска и кафява шапка. От своя страна дамата до него носела кожени панталони, риза от фланел и яркожълта чанта Hermès.

След концерта двамата се разделили – Брад си тръгнал със своята Tesla, докато Рамона била придружена от неговия бодигард.

Пит бе свързван и с друга красавица

Емили Ратайковски,

Моделът с бившия си мъж Себастиан Макклард, БГНЕС

По-рано имаше слухове, че холивудската звезда е бил на среща с Емили Ратайковски. Онова, което свързва и двамата е, че продължават бракоразводните си дела срещу бившите.

Брад дълго време не се показваше с жени на публично място след раздялата си с Анджелина Джоли през 2016 г. Но през 2022-а показа, че вече е готов да излиза по срещи.

В момента актьорът продължава да спори за попечителството над шестте си деца. Той се опитва и да подели лозята в Южна Франция, които закупи с Джоли преди време.

„Ужасен човек“: Синът на Брад Пит се ядоса на баща си

Брад Пит отвръща на удара на Анджелина

Брад Пит очарова феновете с оранжевия си ленен костюм

Де Рамон и Пол Уесли се разделиха през септември

Пол Уесли,

Пол Уесли, БГНЕС

Брюнетката, която бе забелязана опасно близо до Брад Пит, е свободна само от няколко месеца. Това лято тя и нейният известен от киното съпруг обявиха, че слагат край на брака си.

„Решението да се разделим е взаимно и се случи преди пет месеца“, съобщиха те пред списание People и уточниха, че от известно време не живеят под един покрив.

Инес де Рамон и Пол Уесли започнаха да излизат през 2018-а, като само година по-късно минаха под венчило. Двамата вдигнаха скромна сватба, на която присъстваха само най-близките им.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари