IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад Пит отвръща на удара на Анджелина

10 октомври 2022 11 00

Актрисата го обвини в насилие над едно от децата им

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Анджелина Джоли наскоро сподели шокиращи детайли от прословутия инцидент през 2016 година на семейния самолет с Брад Пит, но актьорът няма да остане със затворена уста.

След като бившата му съпруга го обвини в насилие над нея и едно от децата им, включително твърдейки че Пит е душил, псувал и обиждал един от шестте им наследници, Брад също има какво да каже по случая. В момента двамата се намират в люта битка както за семейната винарна в южна Франция, така и за попечителството над децата.

Въпросният инцидент с насилието се случва по време на пътуване от Париж до Лос Анджелис. По думите на Анджелина, Пит е бил изключително агресивен в самолета, постоянно е пиел и дори пушел, като в един момент е полял нея с бира, а едно от децата им с бира и вино. Постепенно нещата започнали да ескалират, като от една вербална атака срещу Джоли, актьорът е започнал да става агресивен към дете, опитало се да защити майка си. В този момент Пит го сграбчил за врата и започнал да го души.

Брад Пит

Снимка: Getty Images

Малко по-късно, след кацането на самолета в Ел Ей, ФБР и Закрила на детето поемат случая след анонимен сигнал. И двете институции завършват разследванията си в един и същи месец със заключението, че нямат основание за повдигане на обвинение.

След като Анджелина разкри повече детайли около случая, Брад Пит реши да отговори със своя история. Адвокатът му Ан Кили казва в официално съобщение, че актьорът е поел вина за всяка една грешка, която е направил в миналото, за разлика от съпругата си. „Той обаче няма да се признава за виновен за нещо, което не е направил. Той постоянно е заливан от всякакъв вид лични атаки и грешно представяне“, допълва Кили.

Екипът на Пит казва, че засега институциите си вършат чудесно работата и доказват истината за него чрез разследванията си. Кили е категорична, че Брад няма да се занимава лично с драмата, която бившата му съпруга създава, но ще действа в съда чрез представителите си, както го е правил досега.

Брад Пит,

Снимка: БГНЕС

Бранджелина се женят през 2014 година, преди да се разведат пет години по-късно. Сватбата им се състои в шато Miraval във Франция, за което сега се води една от съдебните битки. Според Пит, Анджелина неправомерно е продала дяловете си от винарната на трета страна. По думите му, в подписания договор за покупката на избата се казва, че нито той, нито бившата му съпруга могат да продават акциите си без съгласието на другия.

Отговорът на Анджелина беше двоен – тя твърди, че първо е предложила дяловете си на Пит, но той е отказал. След това се появиха и обвиненията във физическо и вербално насилие на борда на частния им самолет.

Анджелина Джоли

Снимка: Getty Images

„Едно от децата вербално защити Джоли, като това накара Пит да замахне към него. Анджелина му се хвърли на врата, но той падна с нея на една от седалките, което нарани ръката и гърба на Джоли. Всички деца се притекоха в нейна защита“, се казва в подадените документи.

В допълнение на това, Джоли твърди, че Пит се е опитал да души едно от децата, но не споменава точно кое. Освен това, тя казва, че той е ударил друго дете, като името отново остава в тайна. Третото обвинение е, че актьорът я е блъснал отново след кацането на самолета в Лос Анджелис.

Пит Джоли

Снимка: БГНЕС

„На фона на травматичното разпадане на семейството им и годините, прекарани в опити да оправи ситуацията – през което време тя никога не е говорила публично за събитията, довели до раздялата им – Джоли не можеше да понесе повече малтретиране“, гласи жалбата. Допълва се, че тя продава дяловете си във винарната, за да запази собственото си психическо здраве и благополучие.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари