IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад Пит си живее страхотно, предвид обстоятелствата

29 юли 2022 17 40

Източник споделя, че актьорът ходи по срещи, но не е в сериозна връзка

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Брад Пит се опитва да извлече максимума от живота си както пред камера, така и в реалността.

Въпреки че 58-годишният актьор напоследък няма много свободно време, защото промотира филма си Bullet Train по света, той все пак успява да намери начин да бъде с децата си. Пит също така наскоро призна, че страда от заболяване, което му пречи да разпознава лица, а на всичкото отгоре и продължава да се бори в съда с бившата си съпруга Анджелина Джоли.

Брад Пит

Снимка: Getty Images

Източник, близък до Брад, обаче съобщава, че той се опитва да живее пълноценно и да се фокусира върху положителните емоции, оставяйки на заден план проблемите си. „Брад вечеря с по-малките си деца, когато те са в Ел Ей. Тъй като всяко едно от тях вече е пораснало и има свой живот, те по-рядко се виждат, но имат прекрасна връзка с баща си“, казва източникът пред списание People.

Брад и Анджелина, които официално се разделиха през 2019 година, се борят за попечителството над шестте си деца – 20-годишния Мадокс, 18-годишния Пакс, 17-годишната Захара, 16-годишната Шайло и 14-годишните близнаци Вивиан и Нокс. Въпреки че засега съдът е присъдил децата на Джоли, Пит не се отказва и продължава да търси начини, с които да победи бившата си съпруга.

Докато адвокатите му правят всичко възможно за победа, Пит не спира работа. Той участва в множество филмови проекти, занимава се с алкохолния си бизнес и развива своите хобита. „Обича архитектурата, обича всичко, което изисква креативност. Живее най-добрия си живот, имайки предвид обстоятелствата“, казва още източникът.

Брад Пит

Снимка: Getty Images

Носителят на „Оскар“ също така участва и като продуцент в Холивуд чрез компанията си Plan B, като в същото време ръководи винарната Chateau Miraval, намираща се във Франция. Тя беше закупена през 2008 година заедно с Джоли, като двамата вече бивши съпрузи се женят там и имаха по 50% дял от компанията. Анджелина обаче продаде своя на руски бизнесмен, с което накара Пит да я съди за нарушаване на договора. По думите му, те се разбрали, че дяловете могат да бъдат продавани, когато се постигне съгласие между двамата. Въпреки отказа за продажба, Джоли предоставила своята част на руснака.

Брад Пит също така продължава и с успешната си кариера в Холивуд, като последният му филм Bullet Train трябва да излезе на 5 август. В момента се провежда кампания по промотирането му, през която актьорът облече няколко забележителни и цветни тоалета.

„Брад си прекарва чудесно, промотирайки Bullet Train. Това беше страхотен проект за него след месеци на изолация. Процесът на снимане беше напрегнат и предизвикателен. Брад му се наслади изцяло. Чувстваше се страхотно докато работи“, казва източникът.

В Bullet Train Пит играе наемен убиец, пътуващ през Япония от Токио до Киото. Във филма участват още Джоуи Кинг, Брайън Хенри, Арън Тейлър-Джонсън и Сандра Бълок. След това ще видим Брад в комбинация с Марго Роби и режисьора Деймиън Шазел за филма Babylon, който трябва да излезе по Коледа.

Пит също така е доволен и в личния си живот. Източникът споделя, че той прекарва доста време с приятели, забавлява се и излиза на срещи. За момента обаче няма сериозна връзка и не търси сродната си душа.

Брад Пит

Снимка: БГНЕС

Bullet Train ще излезе на 5 август.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари