IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад Пит очарова феновете с оранжевия си ленен костюм

18 юли 2022 16 30

Холивудският актьор отново доказа, че е секссимвол от класа

Getty Images

Getty Images

Брад Пит се появи в стилен оранжев костюм от лен, докато промотираше новия си филм Bullet Train в Париж: Брад беше забелязан на борда на лодка, плаваща по живописната река Сена на 16 юли, докато махаше на възхитените си фенове. Пит се появи заедно с другите актьори, участващи във филма – Джоуи Кинг, Арън Тейлър-Джонсън, Брайън Тайри Хенри и Андрю Коджи. Те дори си направиха няколко закачливи селфита на фона на Айфеловата кула.

58-годишният екссъпруг на Анджелина Джоли изглеждаше невероятно в лятната си визия, съчетана с небрежна риза в цвят бордо, слънчеви очила, бели маратонки, часовник Breitling и синджир със златен кръст. Брад държеше мобилен телефон, докато се усмихваше и гледаше към тълпата, докато феновете му отбелязваха, че той не е остарял дори с ден.

Брад ще остане във френската столица, за да популяризира предстоящия си филм, който трябва да бъде пуснат по кината от Sony Pictures на 5 август 2022 г. В забързания екшън роденият в Мисури актьор играе един от петимата убийци на високоскоростен влак от Токио до Мориока, на който всички осъзнават, че са на подобни мисии. Брад конкретно играе убиеца Калинка, докато колежката му Сандра Бълок е Мария Бийтъл, неговият основен контакт и помощник.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brad Pitt (@bradplt)

Три от децата на Брад от брака му с Джоли – Захара (17), Шайло (16) и Вивиан (13), също бяха забелязани в Европа през последните няколко седмици, като досега бяха в компанията на майка си – 47-годишната Анджелина. Бившата съпруга на Брад се намира във Вечния град Рим, за да режисира последния си филм „Без кръв“, базиран на бестселъра на автора Алесандро Барико.

Носителката на „Оскар“ работи по проекта с колежката си Салма Хайек, която е и главната звезда във филма. Брад също кацна в Рим миналия понеделник (11 юли), където беше забелязан на летището с китарата си.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари