IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След 20 години: Брад Пит се събра с Гуинет Полтроу

15 юни 2022 18 00

Двамата поговориха за раздялата си през 1997 година

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Гуинет Полтроу и Брад Пит са съгласни – всичко се случва с причина.

Именно затова, бившата двойка, която се раздели през 1997 година, може да се шегува с края на връзката си повече от две десетилетия, след като отмени годежа си. В разговор, направен специално за сайта Goop, който е под ръководството на Полтроу, двамата актьори си спомниха за общата си история и връзката на Пит с покойния баща на Гуинет – Брус Полтроу.

Тъй като в САЩ наближава Денят на бащата, актрисата искаше да узнае повече за отношенията между бившия си годеник и един от най-важните мъже в живота ѝ. Брус Полтроу умира през 2002 година, като има близък поглед върху връзката на дъщеря му с Брад. Актьорът споделя, че Брус е оказал голямо влияние върху него.

„Той беше строг само когато се налагаше. Когато трябваше да вкара някого в правия път. Но не го правеше с агресия или физическо насилие, а с умни думи, които те карат сам да направиш своя избор. Това беше неговият начин. Да ти даде малко от акъла си и да те остави да осъзнаеш кое е правилното“, казва Пит. Допълва, че вярата в детето ни е едно от най-важните неща в този живот, а Брус е притежавал това качество в изобилие.

Оказва се, че г-н Полтроу е бил мил към Брад не само в лицето, но и зад гърба му. Гуинет си спомня за разговор с баща си, в който той е говорил за тогавашния ѝ годеник и колко е горд от факта, че той е в семейството му. „Никога няма да забравя как един ден дойде при мен и ми каза през сълзи, че вече се е сдобил със син“, казва актрисата.

След раздялата им през 90-те години, Полтроу се жени за Крис Мартин през 2003 година. Двамата имат 18-годишна дъщеря Епъл и 16-годишен син Моузес. Съпрузите обаче се разделят през 2014 година, но остават добри приятели и отдадени родители и до днес. В момента Гуинет е омъжена за друг Брад – Брад Фалчък.

Що се отнася до Брад Пит, той се развежда с Дженифър Анистън през 2005 година и започва връзка с Анджелина Джоли. Двойката има още шест деца – три биологични и три осиновени. Актьорите се женят през 2014 година, но две години по-късно се разделят. Делото им за развод и попечителство все още продължава, като съвсем наскоро стана ясно, че Пит иска да съди Джоли заради общия им винарски бизнес.

По време на разговора си Брад и Гуинет споделиха, че всичко се случва с причина и не съжаляват за нищо, което са направили през живота си. „Да, така е. Най-накрая намерих своя Брад, за когото трябваше да се омъжа. Просто ми отне 20 години“, пошегува се актрисата.

Пит отбеляза, че въпреки раздялата им, все още е „прекрасно“ да има Гуинет като приятелка. „Аз все още те обичам“, каза той, на което Полтроу отговори „Обичам те толкова много“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 1 година )
От тези изброените ,женственост и сексапил има все още само Дженифър Анистън.Джоли и Полтроу са далече от най сексапилните си години и излъчване.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
анонимен ( преди 1 година )
Съгласна съм ! С изключение на Джоли, другите две - Дженифър Анистън и Гуинет Полтроу - не са красави,колкото и да се опитват да се впишат в редиците на холивудските красавици!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
:)))))) ( преди 1 година )
Странно, колко хубави мъже са в компанията на невзрачни жени...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар